Devoțional - Ai fost adoptat

Devoțional - Ai fost adoptat

  Devoțional

Noi, cei care trăim în timpul Noului Testament, am primit o adevărată mărturie. Avem nu doar lucrările lui Isus la care să ne gândim, dar și faptele mărețe ale bisericii din primul secol. La acestea se adaugă cele două mii de ani în care oameni ai lui Dumnezeu „au făcut lucruri mai mari ca acestea” și astfel avem o licărire din ceea ce este Tatăl nostru ceresc.

Ai putea spune: „Îl cunosc pe Domnul. Am o relație apropiată cu El și știu cine sunt în Hristos.” Totuși Isus poate că îți spune: „Este adevărat, am fost împreună pentru atât de mult timp și totuși nu Îl cunoști încă pe Dumnezeu ca Tată al tău.” Scopul intimității cu Isus este acela de a ți se revela cine este Tatăl.

Dumnezeu vrea ca noi să avem o revelație despre El ca Tată – un Tată ceresc! Isus S-a rugat: „Mă rog ca toţi să fie una, cum Tu, Tată, eşti în Mine, şi Eu în Tine; ca şi ei să fie una în Noi, pentru ca lumea să creadă că Tu M-ai trimis. Eu le-am dat slava pe care Mi-ai dat-o Tu, pentru ca ei să fie una, cum şi Noi suntem una” (Ioan 17:21-22). Isus spunea aici: „Spui că vrei să Mă cunoști, și e un lucru bun, dar acum vreau ca tu să cunoști pe Tatăl Meu așa cum Îl cunosc Eu și să te bucuri de El așa cum o fac Eu.”

Dumnezeu nu doar te-a ales, dar te-a și adoptat ca pe copilul Său. Și Duhul Său îți spune să strigi: „Ava, Tată!”, să Îi spui: „M-ai făcut să fiu împreună-moștenitor cu Isus, un frate pentru El. Ești cu adevărat al Meu!”

Cât de minunat să știi că, doar datorită dragostei și milei Sale, ne-a ales pe fiecare din noi să fim copiii Săi. În mila Sa, El îți spune: „Te vreau – te aleg – pentru că vreau să fiu un Tată pentru tine.”

Renunță la iubirea a tot ce este lumesc și urmează-L astăzi!

David Wilkerson © 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

680 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.