Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Devoțional | Favorul supranatural al Domnului

Domnul sărăcește și El îmbogățește, El smerește și El înalță. -1 Samuel 2:7

Este o distincție între favoarea naturală și cea supranaturală. Favoarea naturală trebuie câștigată, dar favoarea supranaturală este un dar al bunăvoinței lui Dumnezeu.

1 Samuel 2:7 spune: „Domnul sărăcește și El îmbogățește, El smerește și El înalță”. Un exemplu foarte clar al acestui lucru îl regăsim în viața Esterei. Dumnezeu a ridicat-o din obscuritate pentru a deveni regina unui imperiu. El i-a dat favoare în fața tuturor celor pe care i-a întâlnit, inclusiv în fața regelui.

Estera a purtat această favoare pentru a se salva pe ea și poporul de la măcelul plănuit de Haman, care era un om malefic. Deși i-a fost teamă să meargă înaintea regelui pentru a-i solicita intervenția, Estera a știut că avea favoarea lui Dumnezeu și a înaintat, cu deplină încredere în El.

La fel ca și Estera, noi trebuie să pășim în libertatea și privilegiul care vin din trăirea în favoarea lui Dumnezeu. În ceea ce privește circumstanțele care apar în viața ta, crede-L pe Dumnezeu pentru o favoare supranaturală.

În ciuda faptului că situația poate arăta fără de speranță, Dumnezeu te poate ridica. Dacă viața ta este în mâna Lui, lumina lui Dumnezeu strălucește peste tine.

Rugăciune

Doamne, nu mă bazez pe favoare naturală. Vreau să trăiesc în favoarea Ta supranaturală. Având viața predată în mâna Ta, știu că mă poți ridica.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Promises for everyday life (J.M.)

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.