Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Tu esti miracolul: 5 minute pentru suflet, episodul 12

Uneori gandim ca oamenii ar fi mai interesati de Dumnezeu si de mesajul Evangheliei, daca ar vedea mai multe semne si miracole. “Această generaţie este o generaţie rea. Ea caută un semn…” (Luca 11:29).

Insa adevarul este, ca lumea a ridiculizat mereu miracolele din biserica si adevaratul semn pe care lumea il asteapta se gaseste in noi. Daca noi traim o viata schimbata din interior spre exterior, acesta este un semn suficient si evident pentru lume. Dincolo de orice, focusul tau si al meu ar trebui sa fie ca noi insine sa fim o MARTURIE VIE. Asigura-te ca TU ESTI UN MIRACOL!

O producție Biserica Creștină „Noua Generație” din Târgu Mureș. Mai multe materiale aici: https://bcng.ro/

Dă click pe link, vei avea acces la mai multe resurse pentru sufletul tău: https://alfaomega.tv/viata-spirituala

Alte devoționale: https://alfaomega.tv/devotional

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.