Mana profetica - Surplus...

Mana profetica - Surplus...

Scris în . Publicat în Devoțional.

În Numeri 2 ni se spune despre cum israeliții trebuiau să tăbărească în fața și împrejurul cortului întâlnirii... primii cei din seminția lui Iuda, a lui Isahar și a lui Zabulon.
Astăzi Domnul îți spune că dacă-l vei așeza pe Iuda (lauda) primul, vei umbla în ordinea divină a lui Dumnezeu și în voia Sa și vei vedea brațul puternic al lui Dumnezeu lucrând cu putere în viața ta.
Numeri 2:9b “...Ei să pornească cei dintâi.”
Cuvântul în evreiește pentru „cei dintâi” nu înseamnă primul! Ci este un număr perfect (egal cu suma divizorilor săi), ȘASE (ca și un surplus) mai mult decât 5 sau decât degetele de la o mână.
Domnul nu a intenționat ca tu să înaintezi de unul singur! Ci ai fost destinat să înaintezi ca un surplus, în urma celor 5 degete de la mână... ÎN URMA mâinii lui Dumnezeu!

Dacă te miști în direcția mâinii Domnului și atunci când mâna Lui se mișcă atunci Isahar (care înseamnă “Răsplătire”) și Zabulon (care înseamnă „Înălțare”) vor fi partea ta de moștenire. (Numeri 2:1-8).
Pot vedea că acesta este sezonul răsplătirii și binecuvântării pentru mulți aceia care au ales să umble lăudându-L pe Dumnezeu chiar dacă au obosit așteptând. Fie ca tu să crezi și să primești această făgăduință care este pentru tine astăzi!

Verset biblic: Psalmul 118:16 – “Dreapta Domnului se înalță; dreapta Domnului câștigă biruința!”

© Ruach Ministries

1146 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.