Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Mana profetica - Vorbeste Doamne, eu ascult...

Când Dumnezeu l-a chemat pe tânărul Samuel acesta nu a știut nici nu a înțeles că Domnul îi vorbea. El s-a dus la Eli să îl întrebe dacă el a fost acela care l-a strigat. Eli i-a răspuns că nu l-a strigat și că dacă i se mai întâmplă odată să audă că e chemat, să spună: Vorbește Doamne, eu ascult!

Se întâmplă de multe ori să nu știm că Domnul dorește să ne vorbească sau ne scapă cuvântul Său atunci când ne vorbește, pentru că nu ascultăm sau nu înțelegem atunci când El ne vorbește. Dumnezeu ne cheamă la un timp de intimitate cu El ca să putem să-L auzim mai bine atunci când El ne cheamă. Haideți să nu pierdem ceea ce Dumnezeu are să ne spună sau să vorbească prin noi. David a fost acela care își spunea sufletului său să tacă și să asculte vocea lui Dumnezeu.

I-ai cerut Domnului să te folosească, și acum este timpul să asculți, căci acum este timpul potrivit să faci acest lucru. Ai primit un cuvânt de la Domnul, iar tu ești la fel ca și Samuel, cuvântul este aproape de inima ta și tu nu dorești să duci mai departe acest cuvânt. Dumnezeu te încurajează ca atunci când vine momentul să transmiți cuvântul pe care l-ai primit de la Dumnezeu să o faci căci harul Său va fi peste tine. Domnul este întotdeauna credincios.

Verset biblic: 1 Samuel 3:9 - și a zis lui Samuel: "Du-te, de te culcă; și dacă vei mai fi chemat, să spui: "Vorbește, Doamne, căci robul Tău ascultă." Și Samuel s-a dus să se culce la locul lui.

© Ruach Ministries

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.