Mana profetica - Stand pe pamant sfant...

Mana profetica - Stand pe pamant sfant...

Devoțional

Văd pe mulți dintre voi cu dorința de a pătrunde mai adânc, de a fi mai aproape, de a sta pe pământ sfânt, însă nu ați experimentat încă acea străpungere în prezența lui Dumnezeu pe care ați dorit-o. Domnul îți spune: “este timpul să-ți scoți încălțămintea’. Potrivit dicționarului „Strong’s dictionary”, „a scoate”, literalmente înseamnă „a smulge”, „a îndepărta” sau „a arunca”, iar încălțămintea, uneori poate simboliza ocupația, un refuz la o cerere în căsătorie, sau uneori ceva fără valoare.

Te-ai agățat de lucruri fără valoare, lucruri care ți-au ocupat loc și timp în viața ta spirituală, lucruri care au împiedicat o dedicare totală din partea ta, însă Domnul îți spune că ai parte acum de un sezon al harului și revelației divine, un timp de a da lucrurile la o parte, de a înlătura lucrurile lumești și de a te poziționa pe pământul sfânt, gata de a păși în lucruri mai profunde cu Dumnezeu, gata de a intra în destinul tău.

Verset biblic: Exodul 3:5 – “Dumnezeu a zis: "Nu te apropia de locul acesta; scoate-ți încălțămintea din picioare, căci locul pe care calci este un pământ sfânt."”

© Ruach Ministries

1138 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.