Mana profetica - La sfarsit de an 2013...

Mana profetica - La sfarsit de an 2013...

Devoțional

Dragi prieteni...
Suntem în pragul anului 2014 în timp ce 2013 se apropie de sfârșit. Mulți dintre cei cu care am vorbit, mi-au spus aproximativ același lucru: “Nu mai doresc încă un an ca 2013!” Într-un anume sens acesta este și ecoul cuvintelor mele. Și chiar dacă a fost așa, după toate testele și încercările, ar trebui să privim înapoi și să discernem lucrurile mari pe care Dumnezeu le-a făcut pentru noi în anul 2013. Și în timp ce facem acest lucru, prindem curaj și tărie crezând că 2014 va fi mai bun în perspectivele și oportunitățile care le va oferi.


Cum ne putem pregăti pentru un 2014 binecuvântat și plin de semnificație? Dumnezeu ne-a dat arma postului și rugăciunii, o armă pe care mulți nu o văd ca fiind o armă de război, o armă care deschide uși, o armă care ne propulsează spre scopurile și destinul lui Dumnezeu, atât pentru noi personal, cât și pentru Împărăția Sa.

Te încurajez să fii echilibrat și să reflectezi și asupra punctelor slabe din anul 2013, urmărind schimbarea și maturizarea ta, pe care Dumnezeu, în voia Sa pentru viața ta, le va scoate la iveală în 2014. În timp ce vei începe să aplici principiul primelor roade, de a dedica prima lună a anului 2014 postului și rugăciunii, vei începe să experimentezi sfințirea și separarea. Lumina lui Dumnezeu va începe să pătrundă în viața ta cu repeziciune și vei experimenta un sentiment al protecției divine, bucuriei și păcii Sale, atunci când vei privi spre ceea ce va aduce anul 2014. Promisiuni neîmplinite încă își vor găsi împlinirea, vei umbla într-un nou nivel de autoritate, tot mai mult din caracterul lui Cristos va fi reflectat prin tine, fiind capabil astfel să administrezi slava lui Dumnezeu care ți-a fost încredințată. Dumnezeu se bucură de jertfa ta și dacă te vei pregăti în felul acesta, vei dovedi că ești un bun lucrător căruia i se pot încredința mai multe daruri și mai multă slavă.

Te încurajez să meditezi la următorul verset, având deplină încredere în ceea ce El spune:

Isaia 58:6-8 - Iată postul plăcut Mie: dezleagă lanțurile răutății, deznoadă legăturile robiei, dă drumul celor asupriți și rupe orice fel de jug; împarte-ți pâinea cu cel flămând și adu în casa ta pe nenorociții fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acoperă-l, și nu întoarce spatele semenului tău. Atunci lumina ta va răsări ca zorile, și vindecarea ta va încolți repede; neprihănirea ta îți va merge înainte, și slava Domnului te va însoți.

Dumnezeu să te binecuvinteze!
© Ruach Ministries

1139 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.