Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Mana profetica - Buburuza...

Ești frumos și plin de semnificație ca și o buburuză.

Sunt doar câteva insecte care pot fi descrise ca fiind drăguțe, însă buburuza roșie cu aripile ei frumos colorate și cu puncte negre, este cu siguranță una dintre cele mai atractive specii. Culoarea ei strălucitoare îi face pe prădători să creadă că dacă o vor mânca, vor avea un gust amar în gură și, totodată, o protejează de oameni, care tind să o admire și să o lase să zboare mai departe, pentru a mai supraviețui încă o zi.

În una din zilele trecute am găsit o buburuză frumoasă pe rufele mele, m-am așezat și i-am studiat frumusețea. Am pus această creatură micuță și liniștită pe o floare și m-am minunat de creația lui Dumnezeu.

Noi strigăm de biruință înaintea Domnului! Să strigăm împotriva prădătorului nostru (Satana) și să ne îmbrăcăm în această săptămână în culorile frumoase cu care ne-a înzestrat Dumnezeu! Un act profetic de a striga că suntem îmbrăcați cu protecția, bunătatea și frumusețea lui Dumnezeu credem că va lăsa un gust amar în gura diavolului aducându-i aminte că-i este interzis să se apropie de noi, cei ce suntem îmbrăcați și acoperiți cu sângele lui Isus. Aleluia!

Verset biblic: Coloseni 2:15 - ” A dezbrăcat domniile și stăpânirile și le-a făcut de ocară înaintea lumii, după ce a ieșit biruitor asupra lor prin cruce.”

© Ruach Ministries

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.