Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Mana profetica - Luptând cu dragoste...

Am avut un vis în care se făcea că umblam pe străzile unui oraș fortificat alături de doi îngeri, unul la stânga și altul la dreapta mea. Am intrat într-o clădire unde știam că cel rău se ascundea. Părea a fi o biserică, o organizație. Apoi am mers să mă așez lângă masa de împărtășanie, mi-am îndreptat mâna spre coardele orgii și le-am poruncit să coboare. Acestea au coborât și au stat în fața mea. S-au transformat apoi într-un dragon și într-un câine, când deodată am realizat că nu aveam NIMIC cu ce să lupt împotriva lor, nici măcar un creion cu care să pot înjunghia sau ceva care să arunc asupra lor. Am închis ochii și am început să cânt: “Te iubesc atât de mult, Te iubesc atât de mult!” Și am repetat din nou și din nou, gândindu-mă că voi cădea acolo ca un martir de altădată. Având aceste gânduri mai mult timp, am realizat că sunt încă în viață și nevătămat și încet am început să deschid ochii. Întreaga scenă s-a schimbat și mă aflam acum într-o piață deschisă ce era inundată de lumină, râsete și glasuri care cântau: „Aș putea să cânt despre dragostea Ta mereu”. Oamenii au venit la masă, cumpărau fără bani și plini de bucurie sărbătoreau VIAȚA.

INTERPRETARE:

Îl aud pe Domnul spunând: „Dragostea va birui totul”. Este un timp în care trebuie să ne luptăm folosind ca armă dragostea Lui, fiind iubitori, ocrotiți de desăvârșirea Lui, de dragostea Lui cea veșnică. Închide-ți ochii în fața lucrurilor lumii, circumstanțelor în care te afli și pericolelor la care ești expus și ațintește-ți privirea asupra Lui și asupra dragostei Lui necondiționate.

Verset biblic: Iacov 1:17 - ”Orice ni se dă bun și orice dar desăvârșit este de sus, coborându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare.”

© Ruach Ministries

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.