Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Mana profetica - Privilegiu

Trebuie doar să privim cum societatea se conduce singură, fără conștiință, fără lege... pentru a realiza că suntem la capătul planului lui Dumnezeu despre care se vorbește în Apocalipsa. Toate semnele prezentate la știri indică acest lucru, și anume că în scurt timp istoria omenirii se va încheia. Este relativ să vorbim despre un timp scurt, căci pentru Dumnezeu o mie de ani sunt ca o zi și o zi ca o mie de ani. El va reveni ca un hoț în timpul nopții și nu vom știi nici ziua, nici ceasul când va veni. Așadar acum nu este timpul să ne temem, nu este timpul să renunțăm, nu e timpul să cădem de oboseală, să ne deconectăm și să trăim lumește. Este timpul să ne mobilizăm și să trăim! Lucrătorii sunt puțini și Dumnezeu are nevoie de tine. Revenirea glorioasă a lui Isus este lucrul la care trebuie să visăm și Cerul, cel spre care trebuie să privim, bucurându-ne și cântând “Glorie, glorie Regelui Regilor”.


Viitorul nostru nu este sumbru, ci unul hotărât spre care suntem dornici să ne îndreptăm. Îl aud pe Domnul șoptind: „Ațintiți-vă privirea în sus”. Trăim vremuri interesante și este un privilegiu din partea lui Dumnezeu că ne îngăduie să le trăim. El te crește să devii un vas puternic pregătit pentru bătălie, folosit de El în această vreme și în multe feluri.

Fă-ți timp astăzi să meditezi la versetele din Psalmul 125... “Cei ce se încred în Domnul sunt ca muntele Sionului care nu se clatină, ci stă întărit pe vecie. Cum este înconjurat Ierusalimul de munți, așa înconjoară Domnul pe poporul Său, de acum și până în veac. Căci toiagul de cârmuire al răutății nu va rămâne pe moștenirea celor neprihăniți, pentru ca cei neprihăniți să nu întindă mâinile spre nelegiuire. Doamne, varsă-Ți binefacerile peste cei buni și peste cei cu inima fără prihană! Dar pe cei ce apucă pe căi lăturalnice, să-i nimiceasca Domnul împreună cu cei ce fac rău! Pacea să fie peste Israel!

© Ruach Ministries

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.