Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Mana profetica - Papagalul...

Cu mulți ani în urmă, mă aflam în casa unui păstor în timp ce am fost invitat să predic în biserica lui. Prima noapte când am dormit în casa lui, dimineața devreme am fost foarte frustrat. Pe la ora 5 a început să sune telefonul - și suna și suna și suna. Am început să număr de câte ori sună – de 30 de ori, de 40 de ori, de 45 de ori. În final, când am numărat 50 de ori, m-am ridicat din pat, mi-am pus hainele pe mine și am ieșit pe hol îndreptându-mă spre bucătărie și bombănind în același timp: “dacă nimănui din casa asta nu-i pasă suficient de mult de acest apel, astfel încât să se ridice din pat și să răspundă la telefon, o voi face eu!”Am ridicat receptorul și am spus: „Alo”. Dar spre surprinderea mea, telefonul continua să sune, deși eu țineam receptorul în mână!

Abia atunci mi-am dat seama că soneria nu venea de la telefon, ci de la ceva ce se afla în dreapta mea acoperit cu o pânză albă. Am dat pânza la o parte și era o colivie mare iar înăuntru un papagal african care se uita acum la mine! El era cel ce mima soneria telefonului! Papagalul acela suna exact ca și un telefon, dar nu era un telefon! În timp ce mă îndreptam spre dormitorul meu, am început să mă gândesc la niște oameni pe care-i știam și de care acest papagal mi-a adus aminte! Este vorba de niște persoane care vorbesc despre credința lor mare, însă în realitate ei nu sunt oameni ai credinței. Cuvintele lor sunau bine, însă nu erau altceva decât mimarea a ceea ce spun sau fac alții. Și pentru că nu era credință deloc în spatele cuvintelor lor, mărturisirea lor nu era cu nimic mai reală decât acea sonerie de telefon venită din ciocul acelui papagal!

Astăzi meditează la acest cuvânt... ai tu credință cu adevărat, având imprimat Cuvântul lui Dumnezeu în inima ta, trăind în acord cu Dumnezeu, sau doar vorbești despre credință?

Evrei 10:23 stă la baza celor spuse mai sus: „Să ținem fără șovăire la mărturisirea nădejdii noastre, căci credincios este Cel ce a făcut făgăduința.”

© Ruach Ministries

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.