Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Mana profetică - Blocaj...

Îmi vine stăruitor în minte cuvântul „blocaj”, iar apoi o imagine a unui birou pe care se află o tăviță compartimentată pentru documente care vin și care trebuie să plece. Compartimentul pentru documentele cu intrări este plin și trebuie rezolvate. Blocajul este o situație în care nimic nu progresează. Este vorba despre acele persoane ale căror blocaje se țin în lanț datorită amânărilor. S-au menținut ocupați cu lucruri plăcute lor, în timp ce au neglijat problemele care se cereau a fi rezolvate, și, astfel, s-au blocat.

Oamenii aceștia se așteaptă ca Domnul să lucreze în viețile lor ca ei să poată inainta. Cred că oamenii aceștia au nevoie să facă curățenie în viețile lor, prin a se ocupa de lucrurile pe care le-au neglijat și pus deoparte, pentru a putea mai apoi experimenta străpungerea și deblocajul. Parte din acest blocaj se datorează relațiilor care au fost neglijate. Trebuie să restaurezi aceste relații. Sunt conturi care trebuie acoperite și hârtii legale care trebuie completate. O altă parte a blocajului o constituie problemele personale de sănătate pe care le-ai ignorat și care acum necesită atenție din partea ta. Domnul le vorbește de asemenea acelora care au o anumită problemă pe care au tot amânat-o. Totodată a fost lăsată deoparte părtășia cu biserica și Trupul lui Hristos. Trebuie să te pui în ordine cu privire la acest aspect. Trebuie să-ți faci o listă de priorități și să lucrezi la toate aceste lucruri, să faci ceea ce e necesar pentru a înainta spre noul sezon care te așteaptă. Va fi deosebit de util să te examinezi din punct de vedere etic și să lucrezi la schimbările pe care trebuie să le faci în viața ta. E timpul să ai un sentiment de satisfacție în tot ceea ce faci, căci acest lucru Îl onorează pe Dumnezeu. Fă toate lucrurile ca pentru Domnul și cu siguranță vei fi răsplătit.

Verset biblic: „Cine-şi lucrează ogorul va avea belşug de pâine, dar cine umblă după lucruri de nimic este fără minte” (Prov.12:11); „Mâna celor harnici va stăpâni, dar mâna leneşă va plăti bir” (Prov.12:24); „Leneşul nu-şi frige vânatul, dar comoara de preţ a unui om este munca” (Prov.12:27); „Oriunde se munceşte este şi câştig, dar oriunde numai se vorbeşte, este lipsă” (Prov.14:23).

© Ruach Ministries

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.