Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Mana profetica - Vom izbuti cu ajutorul Domnului...

Sunt mulți care se confruntă în acest moment cu multe opoziții... Îi văd pe unii care trag și urnesc pietre imense de construcție în încercarea lor de a continua să zidească pe fundația lucrării pe care Domnul o face în viețile lor. Lucrul acesta se aplică în cazul tuturor liderilor din toate sferele societății care au viziunea Împărăției și dorința de restaurare, rezidire, realiniere la poruncile lui Dumnezeu, în mijlocul unei societăți stricate și fracturate. Sunt mame și tați care încearcă să protejeze valorile familiei și să-și crească copiii pe căile Domnului, însă cu multe eforturi.

Psalmul de mai jos este atribuit lui Neemia care a încercat să rezidească și să reconstruiască zidurile cetății. Lucrarea era foarte mare, iar el s-a ridicat împotriva tuturor opozițiilor din partea taberei vrăjmașilor, care încercau să submineze lucrările. Dumnezeu i-a trimis pe cei dornici să se alăture lucrărilor de rezidire și luptei împotriva forțelor de opoziție, până când, în cele din urmă, lucrarea a fost finalizată. A fost un efort colectiv în care întreaga comunitate a stat în unitate. Suntem chemați astăzi la unitate, pentru o viziune comună...viziunea Împărăției. Dacă astăzi te lupți într-un anume fel, oprește-te din a mai privi la sarcina care îți stă în față și ridică-ți privirea, adu-ți cererea și rugăciunea înaintea Domnului, Cel ce a făcut cerurile și pământul. El este Cel care vede în detaliu întregul plan și tot El va începe să readucă simțul ordinii, să restaureze bunăstarea și să asigure resursele necesare și modelul pentru a face un drum, acolo unde tu nu vezi niciunul. Declară cuvintele cântecului care spune: „Dumnezeu va face un drum, acolo unde pare că nu e. El lucrează în moduri pe care noi nu le vedem, însă va croi un drum pentru mine. El va fi călăuza mea și mă va ține de partea Sa. Cu dragostea și puterea înnoite în fiecare zi pentru mine, El va face drum pentru viaţa mea.” EL VA FACE UN DRUM PENTRU TINE. EL VA FACE CEVA NOU SĂ SE ÎNTÂMPLE ASTĂZI PENTRU TINE. El face astăzi un drum în pustie pentru tine. Încrede-te în El; El are pentru tine răspunsuri, soluții și El te va ajuta să pătrunzi în locurile blocate. Te vei scălda în râul plăcerii Sale, râu de har ce se revarsă peste situațiile din viața ta.

Verstet biblic: Psalmul 121:1-3 – „Îmi ridic ochii spre munţi… De unde-mi va veni ajutorul? Ajutorul îmi vine de la Domnul, care a făcut cerurile şi pământul. Da, El nu va îngădui să ţi se clatine piciorul; Cel ce te păzeşte nu va dormita.

© Ruach Ministries

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.