Mana profetica - Il uitam pe Dumnezeu?

Mana profetica - Il uitam pe Dumnezeu?

  Devoțional

Ca și creștini experimentăm în mod personal măreția lui Dumnezeu, exact cum s-a întâmplat și cu poporul Israel. Și, totuși, ne abatem atât de ușor de la căile Lui. Uităm atât de repede minunile înfăptuite de Dumnezeu, când ne-a scos din țara Egiptului și ne-a purtat de grijă în experiența deșertului. Îmi spuneam adesea că israeliții au fost un popor nerecunoscător, dar, și noi suntem la fel ca ei prin neascultarea și necredința noastră.

Când Moise a coborât de pe Muntele Sinai și i-a găsit pe israeliți închinându-se la vițelul din aur, s-a mâniat, a spart pietrele pe care erau scrise poruncile și a distrus vițelul de aur. A poruncit apoi să fie omorâți toți cei care au luat parte la idolatrie. Astăzi, avem atât de mulți idoli în viața noastră. Uităm faptul că idolatrie nu înseamnă neapărat plecăciunea noastră în fața unui vițel de aur, ci idol este orice lucru pe care îl punem înainte de Dumnezeu. Cât de adesea ne-am veselit înaintea posesiunilor noastre materiale? Avem noi mentalitatea celor din biserica primară, aceea de a vinde tot ce avem și a pune mai apoi totul în lucrarea lui Dumnezeu sau suntem precum Anania și Safira, care L-au furat pe Dumnezeu, și facem și noi la fel în ce privește zeciuiala și dărnicia?

Verset biblic: Romani 3:24 - „Și sunt socotiți neprihăniți, fără plată, prin harul Său, prin răscumpărarea care este în Hristos Isus.”

© Ruach Ministries

2116 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.