Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Mana profetica - Iertare, greseala si eliberare...

Cuvântul în limba greacă pentru iertare este aphesis, care înseamnă trecere cu vederea, anularea unei obligații, pedepse sau vinovății. Iertarea este o persoană, și numele acestei persoane este Isus. El a venit în lume să anuleze plata greșelilor noastre. În viață, o ofensă neiertată e ca o datorie neplătită, o datorie psihologică, emoțională sau chiar spirituală creată între două persoane. Iertarea este, prin urmare, o legătură care încătușează două persoane. Niciunul nu este liber. Atunci când iertăm, noi nu doar trecem cu vederea datoria celuilalt, ci ne și încredem în Dumnezeu că El se va ocupa de ofensator la vremea Lui și cum dorește El. El ne asigură de următorul lucru: „Răzbunarea este a Mea. Eu răsplătesc.”

Apostolul Pavel spune: „’Ferice’, zice el, ‘de aceia ale căror fărădelegi sunt iertate şi ale căror păcate sunt acoperite!’” Isus a plătit în locul nostru. Trupul Său a fost biciuit cu lovituri care noi meritam să le primim. Toate pietrele strânse de alții pentru a le arunca asupra noastră și toate pietrele pe care noi le-am adunat să aruncăm cu ele în alții, au lovit deja trupul lui Hristos. Acesta este motivul pentru care El ne cere să aducem azi aceste pietre înaintea Lui. Pe măsură ce înveți să ierți, vei începe să gândești și să acționezi ca Dumnezeu, reprezentându-L prin purtarea ta aici pe pământ.

Verset biblic: Marcu 11:25 - „Şi, când staţi în picioare de vă rugaţi, să iertaţi orice aveţi împotriva cuiva, pentru ca şi Tatăl vostru care este în ceruri să vă ierte greşelile voastre. ”

© Ruach Ministries

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.