Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Mana profetica - Pune valoare pe casnicia ta!

Îl aud pe Duhul Sfânt vorbind despre comportamentul nostru față de partenerul nostru de viață. Îți amintești de ziua în care ați rostit jurămintele unul celuilalt: „Până când moartea ne va despărți, în boală și în sănătate, te voi iubi toată viața mea”? Nu se punea atunci sub nicio formă problema divorțului. „Eu sunt un Dumnezeu al legământului și Cel care aduce restaurare în dreptul tău.” Dumnezeu te întreabă: „Ce s-a întâmplat? În ce punct al relației voastre vă aflați?” Văd multă confuzie, nesiguranță, dezamăgire, resentimente, neiertare în inima ta și te simți singur(ă). Îți pui multe întrebări în inima ta și faci în acest moment anumite jurăminte lăuntrice.

Sunt o mulțime de întrebări pe care le rostești înaintea lui Dumnezeu: „Doamne, de ce mi-ai dat acest partener mizerabil? Oare nu am auzit bine ce mi-ai vorbit atunci când l-am ales? De ce, Doamne? De ce mi se întâmplă mie toate aceste lucruri? Acum, când încep să îmbătrânesc, Tu îmi dai așa ceva?” Văd că ai renunțat la această căsnicie și dorești să te desparți... cuvintele pe care vi le atribuiți unul altuia nu mai sunt plăcute deloc. Ai un duh zdrobit, un suflet zdrobit și trupul începe să-ți dea semne de boală. Îți spui că nu mai poți continua așa... Îl aud pe Domnul spunându-ți: „Nu ți-am spus Eu că nu te voi părăsi și nu te voi lăsa? Pune-ți încrederea în Mine! Am spus, pune-ți încrederea în Mine!Eu nu te voi dezamăgi niciodată! Predă-ți viața în totalitate înaintea Mea, CELUI CE SUNT, căci pe măsură ce te vei preda înaintea Mea, Eu voi restaura în dreptul tău mai mult decât poți gândi sau visa. Poți alege viața sau moartea. Alege viața prin PREDARE!”

RUGĂCIUNE: „Declar astăzi Cuvântul lui Dumnezeu peste căsnicia și viața ta. Nu căuta să înțelegi totul azi. Ascultă de vocea Duhului Sfânt în tot ce faci și oriunde te duci. Ascultă-L și lasă-I vocea să pătrundă până în adâncul inimii tale... Îți mulțumesc, Duhule Sfânt că ai vorbit inimii mele. Aleg astăzi să-mi predau Ție întreaga mea ființă și tot ce am. Recunosc că nu pot singur(ă) să rezolv problema căsniciei mele. Dar Tu, Doamne, știi totul despre noi. Tu știi tot ce se află în spatele ușilor închise. Îmi vezi inima mea zdrobită și asta e tot ce pot să mai spun. Strig astăzi spre Tine pentru salvarea căsniciei mele, în ciuda faptului că nu simt să fac acest lucru. Mă PREDAU Ție și renunț la a mă mai bizui pe ce pot face eu. Mă predau azi la altarul Tău. Așez căsnicia mea la altarul Tău. Ridică-ne și salvează-ne! Isuse, atinge-Te de inimile noastre! Vindecă-ne și restaurează-ne! Lasă Duhul Tău să vină peste noi și să preia complet controlul. Aleg să iert, chiar dacă mi-e foarte greu să fac acest lucru din nou, dar știu că aceasta este ceea ce dorești de la mine. Tu ești Dumnezeul nostru de legământ. Doamne, Îți mulțumesc că ne scoți din încurcătură, pe măsură ce îmi pun toată încrederea în Tine. Leagă-ne de inima Ta și de dragostea Ta și ajută-ne să nu ne împotrivim. Îmi încredințez soțul/soția în mâna Ta. Rezervorul inimilor noastre este gol. Vino, și umple-le Tu! Ajută-ne! Rupe toate lanțurile care ne-au ținut legați în temniță! Reînnoiește mintea partenerului meu. Fă Cuvântul Tău viu și lucrător în viețile noastre. Îndepărtează orice rană din inima soțului meu/soției mele. Tu ești Dumnezeul nostru de legământ! Vino, te rog, cu vindecarea Ta! Amin.

Verset biblic: Proverbe 15:4 - „Limba dulce este un pom de viaţă, dar limba stricată zdrobeşte sufletul.”

© Ruach Ministries

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.