Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Mana profetica - Transformare - Omizi si fluturi!

Îi văd pe mulți care trec printr-o perioadă de mari provocări, atât în viața lor privată, cât și în cea publică. Se luptă din greu să treacă prin această perioadă de mare tranziție și se întreabă dacă aceasta va avea cândva un sfârșit. Când va avea loc străpungerea și unde sunt evidențele roadei după ce m-am trudit atât? Noaptea trecută am primit de la Domnul un vis despre o râmă și o omidă. Râma este menită să-și croiască drum în sol, să desțelenească pământul... Solul unde se găsesc și trăiesc râmele devine astfel prielnic pentru sămânța care trebuie semănată. Solul devine friabil... favorabil pentru semănarea sămânței. Munca râmelor nu se vede și totuși rolul lor este benefic pentru ceea ce trebuie să crească și să se dezvolte deasupra solului.

Omida se sezvoltă și se transformă într-o creatură deosebit de frumoasă, care la timpul potrivit își întinde aripile și își ia zborul. Și ea trece printr-o perioadă în care se zbate să se elibereze din granițele crisalidei ei. Acest proces de transformare prin care trece omida se numește metamorfoză. Avem nevoie să trecem atât prin procesul de transformare, cât și cel de tranziție, pentru a crește, a ne întări și maturiza, până când Hristos ia formă și se dezvoltă în noi. Nu încerca să te sustragi de la vreo etapă a dezvoltării. Fii gata să treci prin fiecare etapă, căci în curând vei ajunge în faza străpungerii, împlinirii și biruinței. Toată această perioadă, pe care ai străbătut-o până acum, nu a fost în zadar. Mai trebuie desțelenit un pământ nou și pregătit pentru noul sezon ce îți stă în față. Meditează la versetele din Isaia 41 și ține-te strâns de promisiunile rostite în dreptul tău. Domnul îți vorbește personal. Dumnezeu lucrează în tine și prin tine pentru a manifesta Împărăția Lui în sfera ta de influență.

Verset biblic: Isaia 41:13-15 - „Căci Eu sunt Domnul Dumnezeul tău care te iau de mâna dreaptă şi-ţi zic: "Nu te teme de nimic, Eu îţi vin în ajutor!" Nu te teme de nimic, viermele lui Iacov şi rămăşiţă slabă a lui Israel; căci Eu îţi vin în ajutor - zice Domnul - şi Sfântul lui Israel este Mântuitorul tău. Iată, te fac o unealtă ascuţită, nouă de tot, cu mulţi dinţi; vei zdrobi, vei sfărâma munţii şi vei face dealurile ca pleava.

© Ruach Ministries

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.