Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Mana profetica - Esti la rascruce de drumuri?

Mesajul acesta este pentru cei care se află la răscruce de drumuri, căutând drumul pe care trebuie să își continue viața. Se pare că nesiguranța și confuzia nu-ți permit să iei deciziile corecte. Versetele de mai jos au fost scrise într-o perioadă în care haosul era pretutindeni. Oamenii au întors spatele adevărului din Cuvânt și și-au îndreptat urechile spre vocile profețiilor falși care rosteau minciuni și adevăruri pe jumătate. Auzeau doar ceea ce doreau să audă și refuzau să se alinieze la modul disciplinat de viațăcerut de Cuvântul cel viu. Dacă simți că acum este momentul să faci unele schimbări în viața ta, atunci acesta este momentul potrivit să te cercetezi și să te curățești înaintea Domnului.

Pe măsură ce te mărturisești înaintea Domnul, într-un mod real și sincer, înaintea ta se deschide ușa spre o promisiune viitoare care îți este pusă înainte. Vorbim aici despre cei care continuă să poarte pică cuiva, se simt ofensați și aruncă vina unul asupra celuilalt. Adu-ți aminte că dragostea acoperă o mulțime de păcate. Vezi 1 Petru 4:8. Ocupă-te de acest aspect! Este o piatră de poticnire și a devenit deja o întăritură. Cere-i Domnului să îți dea discernământ și să-ți dea harul de a-ți accepta defectele, slăbiciunile și eșecurile. El e tăria ta în slăbiciunile tale. Nu este momentul să te bizui pe propriile tale puteri. Nu este timpul să ignori defectele de caracter, ci mai degrabă să te ocupi de ele. Recunoașterea acestor defecte construiește puntea spre maturitate, cinste și integritate. Fii încurajat de faptul că El îi disciplează pe acei pe care îi iubește. (Evrei 12:10 - „Căci ei în adevăr ne pedepseau pentru puţine zile, cum credeau ei că e bine; dar Dumnezeu ne pedepseşte pentru binele nostru, ca să ne facă părtaşi sfinţeniei Lui.”).

Verset biblic: Ieremia 6:16 - „Aşa vorbeşte Domnul: "Staţi în drumuri, uitaţi-vă şi întrebaţi care sunt cărările cele vechi, care este calea cea bună: umblaţi pe ea, şi veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre!" Dar ei răspund: "Nu vrem să umblăm pe ele!"

© Ruach Ministries

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.