Donează     Rugăciune       TV LIVE                      

galerie home devotional

Devotional: Cand vantul ne sta impotriva

Apostolul Pavel a avut un scop precis, o viziune şi o misiune - misiunea lui Dumnezeu. Scopul său unic îl ajuta să meargă mereu înainte. El știa că se va confrunta cu multe greutăți, dar a învățat că poţi îndura multe suferințe atunci când inima îţi este setată asupra unui scop anume. Dacă îţi îndrepţi inima spre confort, nu poţi îndura deloc suferința.

După ce Pavel a slujit timp de mulți ani, el a decis: „Nu s-a terminat. Mai este mult de făcut. Este ceva care arde în inima mea, o pasiune în sufletul meu pentru a proclama Evanghelia. Vreau să merg la Roma.” El a vrut să meargă în epicentrul lumii sale ducând acolo vestea cea bună. Chiar și Cezarului însuşi.

„După ce s-a hotărât să plecăm cu corabia în Italia... vânturile erau potrivnice.” (Fapte 27: 1 și 4)

Pavel a optat să călătorească pe mare în ciuda unor posibile greutăți, care au început să se dezlănţuie imediat după aceea. Marinarii s-au confruntat cu o vreme furtunoasă, iar Pavel i-a avertizat pe ceilalți oameni din corabie că ar trebui să oprească călătoria, pentru că îi aştepta numai dezastru și pierdere. Dar nu a fost luat în seamă de ceilalți oameni de pe corabie și dezastrul chiar  a avut loc (vezi Faptele Apostolilor 17: 10-20). Chiar dacă se confruntau cu furtuna îngrozitoare și trebuiau să ușureze încărcătura corăbiei, Pavel știa că a auzit clar glasul lui Dumnezeu și știa că Dumnezeu îi va oferi o cale sigură pentru a-şi duce la capăt misiunea. Pavel ar fi putut să se răzgândească şi să dea înapoi – dar el nu a renunțat!

S-ar putea să fi experimentat ceva similar în viața ta. Știi că ai auzit clar din partea lui Dumnezeu să faci ceva pentru El și începi astfel călătoria. Dar de îndată ce devii serios cu privire la proclamarea numelui lui Isus și la câștigarea sufletelor, vânturile încep să îţi opună rezistenţă într-un mod dramatic. Satana urăște când câștigăm suflete pentru Domnul! Poate că va trebui să mergi la război împotriva multor puteri ale întunericului, dar vei câștiga lupta și Îl vei vedea pe Isus glorificat.

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Scrie-ne! Ne rugăm împreună cu tine.

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.