Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Doamne, fa ceva!

Trei cuvinte uzuale auzite între creștini în vremuri de criză sunt: ​​”Doamne, fă ceva!” Este total împotriva naturii noastre ca ființe umane să stăm liniștiți și să nu facem nimic atunci când ne confruntăm cu situații încurcate. De fapt, așteptarea cu răbdare a lui Dumnezeu pentru a acționa este probabil cea mai dificilă disciplină a umblării creștine. Chiar și credincioșii cei mai devotați intră în panică atunci când Domnul nu Se mișcă conform calendarului lor.

Dumnezeul nostru cercetează întotdeauna pământul ca să găsească un popor care să aibă încredere în El în orice criză, în orice proces și situație fără speranță. Într-adevăr, El ne conduce adesea în situații alarmante, critice, dificile, pentru a ne testa. El vrea să vadă dacă suntem dispuși să ne oprim și să așteptăm ca El să aducă eliberare supranaturală.

Biblia afirmă foarte clar: ” Domnul întăreşte paşii omului, când Îi place calea lui.” (Psalmul 37:23)

Aceasta înseamnă că Dumnezeu este Cel care ne conduce în situații dificile, nu diavolul. Putem striga: ”Doamne, de ce permiți ca această luptă a mea să continue?” Dar adevărul este că El îngăduie încercările noastre în mod deliberat - cu un scop. Și este greu să acceptăm!

Cred cu tărie că fiecare pas pe care îl facem este rânduit de Tatăl nostru ceresc. Dumnezeu vrea să producă credință în noi, așa că ne modelează în exemple divine ale credinței - pentru a fi mărturia Lui într-o epocă pângărită și nelegiuită.

Dumnezeu este absolut credincios copiilor Săi și nu ne va conduce niciodată în pragul unei situații dificile doar pentru a ne abandona. El ne întreabă mereu: ”Vei fi tu cel pe care l-am căutat? Vrei să fii cel care nu intră în panică? Cel care nu Mă va acuza că îi părăsesc și îi rănesc pe copiii Mei? Vei rămâne în picioare în încercarea ta și vei avea încredere în Mine că te voi ajuta?”

”A sta în picioare” presupune un act de credință - o stare de odihnă bazată pe promisiunile lui Dumnezeu. Credința schimbă totul! Vei pune capăt astăzi întrebărilor tale și te vei încrede în El pe mai departe?

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.