Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Evitand o viata de regrete

Curajul spiritual este cea mai mare nevoie pentru atât de mulți dintre noi astăzi. Probabil am auzit învățături excelente și am citit mai multe traduceri ale Bibliei. Dar ceea ce trebuie să facem este să ”înflăcărăm” lucrarea Duhului în noi. Trebuie să ne predăm din nou lui Dumnezeu prin rugăciune, lectură biblică și o nouă dăruire Duhului Sfânt. De asemenea, trebuie să ne separăm de gânduri, cuvinte și acțiuni care împiedică fluxul Duhului. Scriptura spune: ”Apropiați-vă de Dumnezeu și El se va apropia de voi” (Iacov 4: 8).

Dacă ne apropiem cu umilință de o nouă intimitate cu Dumnezeu, credeți că El ne va îndepărta? Dacă Dumnezeu L-a dat la moarte pe Isus în timp ce noi eram încă păcătoși, atunci credeți că El cai Tată al nostru ceresc, va respinge cererea noastră de mai multă îndrăzneală și curaj a Duhului? Asta ar nega tot ceea ce știm despre El din Scriptură!

Câți credincioși ajung până la sfârșitul vieții lor și se simt ca și cum ar fi ratat oarecum scopul deplin al planului lui Dumnezeu pentru viețile lor? Ei cred că Dumnezeu poate avea ceva planificat în dreptul lor, dar El i-a evitat cumva. Acesta este un gând trist. Dar dacă lăsăm ca Duhul Lui să ne miște inimile, vom vedea planurile și scopurile Sale împlinite. Nu vom ajunge la sfârșitul vieții noastre să regretăm atâtea oportunități ratate în care puteam face mai multe pentru Hristos.

Viitorul nostru va fi determinat de modul în care Îi permitem lui Dumnezeu Duhul Sfânt să lucreze în noi și prin noi. Putem trăi zilele noastre în ezitări înfricoșătoare și în presupuneri, sau putem ”să renunțăm la ce credem noi și să-L lăsăm pe Dumnezeu să acționeze.” Planul lui Dumnezeu pentru noi nu este despre cine suntem noi și despre ce talente avem. Este vorba despre resursele și harul pe care ni le-a promis El.

”Aşa că putem zice plini de încredere: „Domnul este ajutorul meu, nu mă voi teme: ce mi-ar putea face omul?” (Evrei 13: 6, sublinierea adăugată)

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.