Devotional - Fiți treji!

Devotional - Fiți treji!

Scris în . Publicat în Devoțional.

S-ar putea să nu vreți să vă gândiți la aceasta sau chiar să refuzați să acceptați această realitate, dar dacă ați hotărât să-L urmați pe Isus cu toată inima, Satana v-a marcat pentru distrugere. Și vă va inunda viața cu necazuri de tot felul.

Apostolul Petru avertizează: ”Sfârşitul tuturor lucrurilor este aproape. Fiţi înţelepţi dar şi vegheaţi în vederea rugăciunii.”(1 Petru 4:7) Cu alte cuvinte: ”Nu este momentul pentru relaxare. Trebuie să te îngrijești de lucrurile spirituale, pentru că aceasta este o situație de viață și de moarte.”

De ce să fie situația aceasta atât de gravă? Pentru că sfârșitul vremurilor este aproape și inamicul a declarat război. El este pe urmele noastre ca un leu, care se ascunde în iarbă, așteptând o ocazie de a înșfăca prada. El vrea să ne devoreze - pentru a ne distruge complet credința în Hristos.

Unii creștini simt că nu ar trebui să vorbim despre diavol, că ar fi mai bine să-l ignorăm. Alții încearcă să-l elimine complet din existență. Teologii liberali, de exemplu, susțin că nu există nici diavol, nici iad, nici cer.

Dar dușmanul sufletului nostru este real! Puține personaje biblice au fost identificate atât de clar și pe larg și el nu va dispărea. El este descris ca Lucifer, Satana, diavolul, înșelătorul, cel rău, uzurpatorul, impostorul, acuzatorul, devoratorul, dumnezeul acestei lumi, stăpânitorul întunericului, șarpele cel vechi.

Aceste descrieri empatice îmi spun că există diavolul și știm din Scriptură că el are o putere foarte reală. Chiar și acum lucrează pe pământ - în națiunile, orașele, bisericile, casele și viețile noastre individuale. Și nu ne permitem să ignorăm metodele și strategiile sale de război.

”Fiţi treji şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită. Împotriviţi-vă lui tari în credinţă, ştiind că şi fraţii voştri în lume trec prin aceleaşi suferinţe ca voi.” (1 Petru 5:8-9)

1757 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.