Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Decizii clare

"Dacă trăim în Duhul, să și umblăm în Duhul" (Galateni 5:25) Mulți dintre noi au auzit expresia "A umbla în Duhul" toată viaţa, dar ce înseamnă cu adevărat? Cred că înseamnă o călăuzire incredibilă, clară și decizii clare. De asemenea. Duhul Sfânt oferă instrucțiuni absolute, clare și detaliate celor care umblă în El.

Primii creștini nu au mers în confuzie. Ei au fost conduși de Duhul în fiecare decizie, fiecare mișcare, fiecare acțiune. Duhul Sfânt a vorbit cu ei și i-a îndrumat toată ziua și nicio decizie nu a fost luată fără a se fi consultat cu El. Motto-ul bisericii din întreg Noul Testament a fost: "Cine are urechi de auzit, să audă!" (Matei 11:15)

A umbla în Duhul înseamnă să fii fără griji, indiferent de ce ți se întâmplă. Pavel este un bun exemplu pentru ca noi să-l urmăm. Există multe exemple în Cuvânt ale umblării lui Pavel în Duhul Sfânt, dar să ne uităm la câteva exemple:

Duhul Sfânt l-a avertizat pe Pavel că acea călătoria a sa către Ierusalim ar rezulta în luarea lui ca şi prizonier și ce s-a întâmplat? "Un proroc, numit Agab, s-a coborât din Iudeea
şi a venit la noi. A luat brâul lui Pavel, şi-a legat picioarele şi mâinile şi a zis: „Iată ce zice Duhul Sfânt: „Aşa vor lega iudeii în Ierusalim pe omul acela al cui este brâul acesta şi-l vor da în mâinile Neamurilor.” (Fapte 21: 10-11) Pavel a fost avertizat ca să se poată pregăti.

Dacă trebuie să umblăm în Duhul, trebuie să-L credem pe Dumnezeu pentru eliberarea supranaturală din orice robie a lui Satan. Pavel și Sila erau în închisoare, dar Cuvântul ne spune că "pe la miezul nopţii, Pavel şi Sila se rugau şi cântau cântări de laudă lui Dumnezeu;" (Faptele Apostolilor 15:25) Dumnezeu a creat un cutremur "s-au deschis toate uşile şi s-au dezlegat legăturile fiecăruia. " (versetul 26)

În ciuda împrejurărilor voastre, ridicați-vă în Duhul, începeți să-L lăudați, să-I cântați și să vă încredeți în Dumnezeu - și să-L urmăriți cum vă eliberează!

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.