Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Dumnezeu cunoaste „limitele” tale

Te-ai luptat vreodată să te supui lui Dumnezeu pentru că ai vrut cu adevărat să mergi înainte și să faci ceva singur? Dacă da, vă pot doar îndemna să examinați chemarea voastră. Faceți exact ceea ce Dumnezeu vă spune să faceți și mergeți exact acolo unde vă conduce. Dacă sunteți acolo acum, sunteți în pace. Dar dacă nu sunteți în pace, poate că nu vă încredeți în Domnul așa cum ar trebui să o faceţi.

Poate că lucrurile pe care le faceți acum în locul lui Dumnezeu păreau nesemnificative pentru voi. În mintea voastră, ele pot să nu se ridice la standardul a ceea ce percepeţi că ar fi chemarea voastră înaltă. Dar când faceți pace cu locul în care v-a trimis Dumnezeu, veți fi binecuvântați din belșug. Domnul „vă cunoaște limitele” și vă va învăța, vă va ține în picioare și vă va binecuvânta dincolo de orice imaginaţie. Ideea este, întotdeauna să mergeți (sau să rămâneți) unde v-a îndrumat în înțelepciunea Lui infinită. Fii pregătit să treci prin niște teste serioase.

Citiți în Vechiul Testament că mulți dintre slujitorii lui Dumnezeu au făcut un prim pas de ascultare, dar apoi au murmurat și s-au plâns când lucrurile au devenit grele. Fiecare slujitor adevărat al lui Dumnezeu se poate gândi: „Doamne, nu știu dacă mă descurc. Nu sunt sigur că o să reușesc.”

Petru ne avertizează cu iubire că vom avea uneori întrebări cu privire la lupta cu care ne confruntăm. „Preaiubiţilor, nu vă miraţi de încercarea de foc din mijlocul vostru, care a venit peste voi ca să vă încerce, ca de ceva ciudat care a dat peste voi; dimpotrivă, bucuraţi-vă, întrucât aveţi parte de patimile lui Hristos, ca să vă bucuraţi şi să vă înveseliţi şi la arătarea slavei Lui” (1 Petru 4: 12-13).

Cârtirile și plângerile noastre pot face ca inimile să se împietrească, așa că trebuie să veghem asupra lor. Când Dumnezeu spune slujitorilor Săi să aibă încredere în El, trebuie să facem ceea ce spune El, fără să cârtim, știind că El are cele mai bune interese asupra inimilor noastre.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.