Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Fara un intermediar

Majoritatea creștinilor vor să audă și să cunoască vocea lui Dumnezeu și Dumnezeu vrea cu siguranță să vorbească poporului Său. Dar mulți credincioși se îndepărtează de Domnul făcându-şi un idol - un pastor preferat, profesor sau evanghelist - care îi vorbește numai lucruri bune. Pentru a cunoaște vocea Tatălui, trebuie să mergem direct la El fără un intermediar.

Dumnezeu dorește să vă vorbească ca și cum ați fi așezaţi la cină împreună cu El. El vrea să vorbească cu voi de la inima la inimă, despre toate problemele voastre. Biblia spune: „Iată Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine” (Apocalipsa 3:20).

Acest verset este adesea aplicat celor nemântuiți; vorbim despre Isus stând la ușa păcătosului, căutând intrarea  către ei. Dar Hristos vorbește aici credinciosului! Contextul arată că vorbește cu cei îmbrăcați în haine albe (neprihănire), care au cumpărat aur rafinat în foc, ai căror ochi sunt unşi (având revelație) și sunt iubiți, mustraţi și purificați (vezi versetele 18-19). Aceștia sunt oameni care s-au pocăit, sfinți care vor să cunoască vocea lui Dumnezeu!

Ușa la care se face referire în versetul 20 reprezintă un angajament - unul pe care mulți creștini încă nu l-au făcut complet. Vă rugați lui Dumnezeu și-I cereți sfatul și călăuzirea, dar El vrea mai mult! El vrea apropierea ta, cele mai adânci emoții. El vrea să stea cu tine și să-Ţi împărtășească tot ce este în inima Lui.

Isus stă la ușă bătând, invitându-te să deschizi ușa. El cere un angajament de credință care presupune că îţi vei deschide inima, sufletul și mintea pentru El. În prezența Lui, stai deoparte cu El, şi Îl vei cunoaște. Și vei învăța să-I cunoști vocea - vocea Celui Care te iubește suficient de mult pentru a continua să bată.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.