Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - O viata pe care Satana nu o poate distruge

În timp ce Isus era în mormânt după răstignirea Sa, Satana și hoardele sale s-au înfuriat. Ei credeau că au câștigat o victorie ireversibilă, dar tot timpul, planul preasfânt al lui Dumnezeu a fost pus în acțiune - un plan al învierii!

Domnul a trimis Duhul Său cel Sfânt în adâncurile morții, și acolo a înviat trupul lui Isus din morți. Apoi din mormânt a ieșit binecuvântatul nostru Mântuitor, chiar prin acea piatră groasă. Și a ieșit cu această mărturie:

”Eu sunt Cel dintâi şi Cel de pe urmă, Cel viu. Am fost mort, şi iată că sunt viu în vecii vecilor. Eu ţin cheile morţii şi ale Locuinţei morţilor” (Apocalipsa 1:18). Hristos spunea aici: ”Eu sunt cel care are viață veșnică. Am fost mort, dar uite, sunt în viață, acum și pentru totdeauna. Eu țin toate cheile vieții și morții în mâinile mele!”

Când Isus a ieșit din închisoarea morții, El a devenit învierea și viața, nu numai pentru Sine, ci pentru toți cei care ar crede în El din acea zi. El ne-a adus o viață de înviere totală dincolo de puterea morții.

Din acest motiv, nu mai există niciun motiv pentru care un creștin să se teamă de moarte sau să o privească ca pe un dușman. Domnul nostru a biruit cu desăvârșire: ”Dar Dumnezeu L-a înviat, dezlegându-I legăturile morţii, pentru că nu era cu putinţă să fie ţinut de ea” (Fapte 2:24).

Dacă Domnul Isus vă este Mântuitor și Domn, atunci El locuiește în voi ca o putere nemaipomenită a învierii. Și aceeași putere de înviere care L-a scos din mormânt vă va susține și pe voi.

”Pe voi înşivă încercaţi-vă dacă sunteţi în credinţă. Pe voi înşivă cercaţi-vă. Nu recunoaşteţi voi că Isus Hristos este în voi?” (2 Corinteni 13:5). Aveți în ființele voastre tot ceea ce este în Hristos, o forță de viață puternică pe care Satana nu o poate distruge!

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.