Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Sa nu ne inchidem ochii la nevoile celor saraci si neajutorati

Când Domnul atinge o persoană și o aduce pe genunchi, aceasta intră în părtășie cu Hristos. Ea intră într-un loc de odihnă și începe să-I slujească lui Hristos cu o nouă pasiune și cu o iubire crescândă.

Acest slujitor devine și mai conștient de ziua viitoare a judecății, când știe că Dumnezeu îi va pune următoarea întrebare: ”Cum L-ai arătat pe Hristos unei lumi pierdute?”

Acesta este singurul criteriu pentru modul în care vom fi judecați în acea zi. Nu contează dacă am petrecut mult timp cu Dumnezeu ca și Moise, dacă am primit mari revelații ca Daniel, dacă am fost sfințiți ca Pavel sau dacă am predicat cu îndrăzneală ca și Petru. Toată lumea va fi judecată după acest standard unic: Cum a exprimat viața ta cine este Isus și cum este El?

Unul dintre ultimele mesaje pe care le-a adresat Isus ucenicilor Săi înainte de răstignirea Sa este conținut în Matei capitolul 25. Cuvintele lui Hristos le-a adus o nouă atitudine de iubire și îngrijorare față de cei săraci și același mesaj m-a determinat și pe mine să fac schimbări în viața și în slujirea mea. Acest pasaj al Scripturii este:

”Atunci, Împăratul va zice celor de la dreapta Lui: ‘Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, de moşteniţi Împărăţia, care v-a fost pregătită de la întemeierea lumii. Căci am fost flămând şi Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete şi Mi-aţi dat de băut; am fost străin şi M-aţi primit; am fost gol şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă şi aţi venit pe la Mine” (Matei 25:34-36).

Desigur, nimeni nu poate fi salvat numai prin fapte bune, dar vom fi judecați dacă trăim numai pentru noi înșine și ne închidem ochii la nevoile celor săraci și neajutorați. Domnul nu așteaptă să faci tu totul, dar Se așteaptă ca tu să fii angajat personal în implicarea în cel puțin un domeniu de astfel de nevoie. Când ai dorința de a asculta de porunca Lui, Duhul Sfânt îți va arăta calea.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.