Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Credinta creste in prezenta lui Dumnezeu

Isus a pus o întrebare în Luca 18:8: ”Dar când va veni Fiul omului, va găsi El credinţă pe pământ?” Întotdeauna m-am gândit la această întrebare. La ce anume S-ar putea referi Domnul? În timp ce mă uit azi la Biserică, cred că nicio altă generație nu s-a concentrat mai mult pe credință ca a noastră.

Toată lumea pare să vorbească despre credință; seminarii și conferințe despre credință sunt organizate în toată lumea; se scriu cărți pe acest subiect și le găsești pe rafturile tuturor librăriilor creștine. Avem predicatori ai credinței, învățători ai credinței, mișcări ale credinței, chiar și biserici ale credinței. Cu toate acestea, din păcate, ceea ce majoritatea oamenilor consideră ca fiind credința astăzi nu este tocmai credință și Dumnezeu va respinge mult din ceea ce este numit și practicat ca fiind credință. Pur și simplu nu o va accepta. De ce? Pentru că este o credință coruptă.

Mulți predicatori astăzi umanizează cu desăvârșire subiectul credinței, descriind-o ca și cum ar exista doar pentru câștig personal sau pentru a ne satisface nevoile noastre. ”Dacă poți visa un lucru, îl poți avea.” Acest lucru este legat de pământ, materialist și înrădăcinat în această lume.

Mesajul meu către cei care Îl iubesc cu adevărat pe Isus și vor să trăiască prin credință într-un mod care Îi place Lui este acesta: Toată credința adevărată se naște din intimitatea cu Hristos. De fapt, dacă credința voastră nu iese din această intimitate, nu este deloc credință în ochii Lui.

”Şi credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd. Pentru că, prin aceasta, cei din vechime au căpătat o bună mărturie” (Evrei 11:1-2).

Mai mulți oameni ai credinței sunt menționați în Evrei 11 și găsim un numitor comun în viața lor. Fiecare avea o relație personală și intimă cu Domnul. Îl vedem pe Abel (11:4); pe Enoh (11:5); pe Noe (11:7); și pe Avraam (11:8). Toți acești oameni au murit în credință - lumea pur și simplu nu era casa lor.

Îți tânjește inima după o umblare mai apropiată cu Domnul? Există o nemulțumire tot mai mare în tine față de lucrurile din această lume? Atunci caută-L pe Domnul! Petrece timp în prezența Sa și credința ta va crește.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.