Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Un Cuvant viu

Trăim zilele din urmă, iar lumea, după cum știm, se va avânta într-un întuneric de nedescris. Profeția biblică se împlineşte zilnic înaintea ochilor noştri și, în curând, vom vedea Ierusalimul înconjurat de armate.

Isus a avertizat că în zilele din urmă vor veni mulți proroci mincinoși și mulți creștini vor fi înșelați (vezi Matei 24:11). Permiteți-mi să vă spun de ce vor fi înșelați: Pur și simplu, pentru că nu rămân în Cuvântul lui Dumnezeu! Ei ascultă mai mult de ceea ce scrie în cărți, de oameni mândri și vorbitori extravaganţi - dar nu deschid textul Bibliei personal.

Nu uita că Biblia este un Cuvânt viu. „Descoperirea cuvintelor Tale dă lumină” (Psalmi 119:130). „La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu... Toate lucrurile au fost făcute prin El; şi nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El...  Şi Cuvântul S-a făcut trup şi a locuit printre noi, plin de har şi de adevăr” (Ioan 1: 1,3,14). „A venit la ai Săi, şi ai Săi nu L-au primit. Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu” (Ioan 1:11-12).

Cuvântul lui Dumnezeu este viu având puterea de a crea și de a recrea inima omenească. Are puterea de a da vedere, eliberare, speranță și putere. Și, poate, cel mai important lucru dintre toate în această generație, Cuvântul oferă călăuzire. Vor exista o mulțime de voci confuze venite chiar din iad, pentru a-i distrage pe oamenii lui Dumnezeu și pentru a-i ademeni pe cei leneşi, dar Dumnezeu promite că Cuvântul Său va fi o lampă pentru picioarele noastre și o lumină pe drumul nostru (vezi Psalmul 119: 105).

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Scrie-ne! Ne rugăm împreună cu tine.

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.