Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Indrazneala si incredere

„Sunt încredinţat că Acela Care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos. Este drept să gândesc astfel despre voi toți, fiindcă vă port în inima mea” (Filipeni 1:6-7).

În acest pasaj putem vedea dragostea pe care Pavel o avea față de filipeni. Și din cauza acestei mari afecțiuni, el suferă împreună cu ei pentru că treceau prin circumstanțe dificile.

Câțiva ani în urmă, niște prieteni de ai mei și-au pierdut amândoi locul de muncă și a trebuit să se mute împreună cu copiii într-un apartament mic.

Bineînțeles, sufeream pentru ei, și ca tată care are un copil, doream ceva mai bun pentru ei. Dar ce faci când suferi pentru alții? În această situație, rugăciunea mea pentru acei prieteni a fost ceva de genul: Doamne, de ce? Ce e în neregulă? Doamne, nu poți Tu oare să îi ajuți? Dă fiecăruia dintre ei câte un loc de muncă.” Trebuie să admit că am fost foarte îngrijorat cu privire la situația lor.

Puneți aceasta în contrast cu rugăciunea lui Pavel: „Mulțumesc Dumnezeului meu pentru toată aducerea aminte pe care o păstrez despre voi. În toate rugăciunile mele mă rog pentru voi toți cu bucurie” (Filipeni 1:3-4).

Nu era niciun fel de îngrijorare, nici frică, nici stres sau lipsă de încredere. Pavel era mulțumitor și se ruga cu mare bucurie! De unde izvorau acestea? Să privim încă o dată la ce ne spune Pavel în versetul 6.

„Sunt încredințat de acest lucru.” Încredințat de ce?

„Că Acela care a început în voi această bună lucrare...” Pavel spună că motivul pentru care el este încredințat, și motivul pentru care el poate avea bucurie este EL....Isus! El dăruiește îndrăzneală și încredere.

Încrederea este dată credincioșilor lui Isus Hristos când ei pot spune această propoziție: Sunt încredințat de lucrul acesta, că EL....”

Accentul cade pe EL. El este Cel Care a făcut acest lucru. Nu este doctorul. Nu este geniul financiar. Isus este Acela Care a început în voi această bună lucrare și El este credincios să o desăvârșească! 

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Scrie-ne! Ne rugăm împreună cu tine.

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.