Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Esti vinovat ca-L ignori pe Dumnezeu

Orice creștin știe că Dumnezeu nu locuiește în temple sau clădiri făcute de om. În schimb, Domnul nostru a ales să trăiască în vase omenești - adică în inimile și trupurile poporului Său. Fiecare credincios poate afirma cu încredere: ”Dumnezeu locuiește în mine.” Bineînțeles, Domnul este peste tot, dar potrivit Cuvântului Său, inima curățată de sângele Lui este locuința Sa permanentă.

Când a început Dumnezeu să locuiască în noi? El a făcut acest lucru când I-am predat inima lui Isus. În acel moment, prezența lui Hristos ne-a umplut ființa. El mărturisește: ” În ziua aceea, veţi cunoaşte că Eu sunt în Tatăl Meu, că voi sunteţi în Mine şi că Eu sunt în voi. Cine are poruncile Mele şi le păzeşte, acela Mă iubeşte şi cine Mă iubeşte va fi iubit de Tatăl Meu. Eu îl voi iubi şi Mă voi arăta lui.” „Dacă Mă iubeşte cineva, va păzi cuvântul Meu, şi Tatăl Meu îl va iubi. Noi vom veni la el şi vom locui împreună cu el” (Ioan 14:20, 23).

Vă amintiți ziua în care ați fost mântuiți? Vă amintiți sentimentele pe care le-ați experimentat - făgăduințele pe care le-ați făcut lui Isus, promițându-I să-i lăsați în urmă pe toți ceilalți și să-L urmați pe El? Isus a văzut acest lucru întâmplându-se încă din veșnicie - și El S-a bucurat de voi. Știa că o să-L primiți, chiar înainte de a vă crea în pântecele mamei voastre.

”Când nu eram decât un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau şi în cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele” (Psalmul 139:16).

Înainte chiar de a fi o sămânță, Dumnezeu știa totul despre tine și fiul Său, Isus, S-a bucurat știind că vei ajunge să fii templul unde El va locui. El S-a bucurat la gândul de a-ți deschide Cuvântul: ”Nu vă mai numesc robi, pentru că robul nu ştie ce face stăpânul său, ci v-am numit prieteni, pentru că v-am făcut cunoscut tot ce am auzit de la Tatăl Meu” (Ioan 15:15).

Îi împlinești așteptările de a-Și petrece o viață cu tine? Intimitatea ta cu El crește sau ești vinovat de ignorarea Lui? Dumnezeu te vrea pentru El și are planuri pentru tine. Lasă-L pe Domnul să facă din această zi un nou început pentru tine.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Scrie-ne! Ne rugăm împreună cu tine.

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.