Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Bine lucrat!

În epistola sa către Efeseni, Pavel îi îndeamnă pe toți credincioșii să caute măsura cea mai deplină a binecuvântărilor Evangheliei lui Hristos. ”Dar fiecăruia din noi harul i-a fost dat după măsura darului lui Hristos…. până vom ajunge toţi la unirea credinţei şi a cunoştinţei Fiului lui Dumnezeu, la starea de om mare, la înălţimea staturii plinătăţii lui Hristos;... şi să cunoaşteţi dragostea lui Hristos, care întrece orice cunoştinţă, ca să ajungeţi plini de toată plinătatea lui Dumnezeu” (Efeseni 4:7 și 13, 3:19).

Observați cuvântul ”plinătate” în aceste pasaje. Cuvântul grecesc pe care îl folosește Pavel aici înseamnă ”să împlinim sarcina de a umple până la capăt.” Aceasta este sarcina pe care Dumnezeu ne-a dat-o: să urmărim plinătatea binecuvântării lui Hristos în viețile noastre.

Luați în considerare măsura incredibilă a binecuvântării lui Hristos în viața lui Pavel, acest om care a primit personal revelații de la Isus. Desigur, Pavel știa că nu a atins perfecțiunea, dar, de asemenea, știa, fără îndoială, că în viața lui nu exista nimic care să împiedice fluxul binecuvântării lui Hristos.

De aceea, Pavel a putut spune: ”Ştiu că, dacă vin la voi, voi veni cu o deplină binecuvântare de la Hristos” (Romani 15:29). Pavel avea o încredere sfântă în umblarea sa cu Hristos. El a susținut: ”De aceea mă silesc să am totdeauna un cuget curat înaintea lui Dumnezeu şi înaintea oamenilor” (Faptele Apostolilor 24:16). El spunea, în esență: ”Viața mea este o carte deschisă înaintea Domnului. Nu am păcat ascuns în inima mea și nu are nimic de condamnat în mine. Binecuvântarea Lui pentru mine este un flux continuu de revelație, așa că atunci când vă propovăduiesc, voi nu auziți cuvinte de-ale oamenilor, ci cuvintele inimii lui Dumnezeu.”

Vedeți, plinătatea binecuvântării lui Hristos nu are nimic de-a face cu bunurile materiale. Deși sănătatea și resursele pământești sunt binecuvântări venite din mâna plină de bunătate a lui Dumnezeu, Pavel vorbește despre o binecuvântare mult mai mare – lauda din partea lui Dumnezeu – acel - ”bine lucrat!”

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.