Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Putin aluat dospeste toata plamadeala

”Dumnezeul păcii, care, prin sângele legământului celui veşnic, a sculat din morţi pe Domnul nostru Isus, marele Păstor al oilor, să vă facă desăvârşiţi în orice lucru bun, ca să faceţi voia Lui şi să lucreze în noi ce-I este plăcut, prin Isus Hristos. A Lui să fie slava în vecii vecilor!” (Evrei 13:20-21).

Ce bucurie să fii în preajma oamenilor care răspândesc în jurul lor aroma de a fi fost cu Isus și trăiesc o astfel de viață ca a lui Hristos. La fel ca și Pavel, acești sfinți au dorința de a fi în prezența lui Hristos. Ei au o foame după tot mai mult timp petrecut în intimitate cu El și astfel răspândesc dragostea și sfințenia Lui.

Acești oameni se bucură profund de viață, dar evită tot felul de conversații nebunești. Ei trăiesc complet despărțiți de lucrurile din această lume și favoarea lui Dumnezeu este evidentă în viața și în familiile lor. Unii pot fi săraci în lucrurile materiale, dar viața lor este binecuvântată de Domnul.

Nu mă înțelege greșit; acești credincioși trec prin perioade de încercări și teste severe, dar, asemenea lui Pavel, deși pot fi dărâmați, nu distruși. Și ei nu renunță niciodată! Ei sunt hotărâți să-și termine umblarea prin credință și slujire într-un mod plăcut lui Dumnezeu.

Dar Satana este hotărât să pună lucruri în viața voastră care să ne împiedice să intrăm în abundența binecuvântării lui Hristos. Pavel a recunoscut acest lucru și a spus celor din Galateni: ”Voi alergaţi bine: Cine v-a tăiat calea ca să n-ascultaţi de adevăr? Înduplecarea aceasta nu vine de la Cel ce v-a chemat. Puţin aluat face să se dospească toată plămădeala” (Galateni 5:7-9). Cu alte cuvinte, ”Ce lucruri sunt în viața voastră care vă împiedică să mergeți în binecuvântarea deplină a lui Hristos?”

Acesta este un avertisment bun pentru noi astăzi. Mulți creștini care odinioară au fost folosiți cu putere de Dumnezeu au permis ceva să se strecoare în viața lor și au făcut pace cu acest compromis. Aveți grijă să nu permiteți ca un singur păcat să servească drept puțin aluat care să strice întreaga plămădeală.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.