Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Slujitori atinsi de Dumnezeu

Daniel a mărturisit: ”Şi iată că o mână m-a atins şi m-a aşezat tremurând pe genunchii şi mâinile mele.” (Daniel 10:10) Cuvântul pentru ”atins” aici înseamnă apucat cu putere. Daniel a spus: ”Când Dumnezeu a pus mâna pe mine, m-a pus cu fața la pământ; atingerea Lui m-a umplut cu sentimentul urgenței de a-L căuta cu tot ce este în mine.”

Slujitorii atinși de Dumnezeu au o relație intimă cu Domnul. Ei primesc revelații din ceruri și se bucură de o umblare cu Hristos, de care puțini se bucură. Ori de câte ori Dumnezeu atinge viața cuiva, acea persoană cade adesea pe genunchi și devine o persoană a rugăciunii, doritoare să-L caute pe Domnul. De multe ori m-am întrebat de ce Dumnezeu atinge numai anumiți oameni în acest fel. De ce unii slujitori ajung să înfometeze după El, în timp ce alți credincioși merg pe drumul lor propriu?

Daniel, slujitor devotat, a fost atins de Dumnezeu într-un mod supranatural. Au fost mulți alți oameni buni, evlavioși care slujeau Domnului în ziua lui Daniel. Printre aceștia erau Șadrac, Meșac și Abed-Nego și zeci de mii de alți israeliți care și-au menținut credința în timp ce erau înrobiți în Babilon.

Deci, de ce Dumnezeu a pus mâna pe Daniel și l-a atins așa cum a făcut-o? De ce a putut acest om să vadă și să audă lucruri pe care nimeni altcineva nu le putea auzi? ”Eu, Daniel, am văzut singur vedenia, dar oamenii care erau cu mine n-au văzut-o; totuşi au fost apucaţi de o mare spaimă şi au luat-o la fugă ca să se ascundă!” (Daniel 10:7). Viziunea pe care a avut-o Daniel era Isus însuși, clar și viu. De fapt, era vorba de aceeași viziune dată și lui Ioan pe insula Patmos (vezi Apocalipsa 1:13-15).

Domnul S-a descoperit lui Daniel în felul în care a făcut-o pentru că acest tânăr a fost mistuit de pasiunea de a cunoaște inima lui Dumnezeu. De asemenea, Dumnezeu a decis că a venit timpul să dea un mesaj umanității pierdute și avea nevoie de o voce pentru a-și exprima mesajul.

Domnul îi caută pe aceia care sunt consumați de cunoașterea Lui și se vor întrista de condiția morală din societatea noastră - în timp ce, de asemenea, așteaptă cu nerăbdare venirea lui Hristos.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.