Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Promisiunea puterii in Hristos

Când Isus și-a petrecut ultimele ore cu ucenicii Săi, le-a spus: ”Adevărat, adevărat vă spun că, orice veţi cere de la Tatăl, în Numele Meu, vă va da.” (Ioan 16:23) Apoi le-a spus mai departe: ”Până acum n-aţi cerut nimic în Numele Meu: cereţi şi veţi căpăta, pentru ca bucuria voastră să fie deplină.” (16:24)

Ce afirmație incredibilă! Pe măsură ce această scenă se derula, Hristos îi avertiza pe urmașii Săi că pleacă și că nu-L vor mai vedea pentru o vreme. Cu toate acestea, în același timp, i-a asigurat că au acces la fiecare binecuvântare a cerului. Tot ceea ce aveau de făcut era să ceară în numele Lui.

Luând în considerare toată puterea și resursele pe care le avem în Hristos, majoritatea credincioșilor nu au cerut aproape nimic în Numele Său. Cuvintele lui Hristos către ucenicii Săi îi condamnă: ”Până acum nu ați cerut nimic în Numele Meu.” Iată ceea ce cred că îndurerează inima lui Dumnezeu mai mult decât toate păcatele noastre la un loc. Domnul nostru este îndurerat de lipsa tot mai mare de credință în promisiunile Sale - de îndoielile din ce în ce mai mari pe care le avem cu privire la faptul că va răspunde rugăciunilor noastre - și de un popor care cere tot mai puțin din puterea care este în Hristos.

Lumea nu a cunoscut niciodată o vreme mai potrivită pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, în Numele lui Isus există tot mai puține cereri, iar cu trecerea timpului creștinii cer din ce în ce mai puțin de la Domnul. Le e frică să înainteze, adesea din cauza necredinței.

Este uimitor cu câtă credință vorbește Biserica despre Numele lui Hristos. Îl lăudăm, Îl binecuvântăm, cântăm despre „puterea minunată care lucrează în numele cel binecuvântat al Domnului.”, dar nu ne însușim puterea care este în Numele Lui.

Preaiubiților, trebuie să ne ocupăm locurile în Hristos și să ne ținem de Cuvântul lui Dumnezeu. Promisiunile Sale sunt armele războiului nostru și vor deveni puternice în mâinile noastre atunci când ni le vom însuși.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.