Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Dorind reinnoirea Duhului Sfant

”Nu vă înjugaţi la un jug nepotrivit cu cei necredincioşi. Căci ce legătură este între neprihănire şi fărădelege? Sau cum poate sta împreună lumina cu întunericul?” (2 Corinteni 6:14)

S-ar putea să te întrebi de ce te simți atât de monoton în duhul tău. Sau de ce nu ai puterea de mărturisire pe care ți-ai dori-o. Sau de ce rugăciunile tale par atât de slabe. Acest lucru s-ar putea datora faptului că există prea mult din lume și din firea pământească care încă lucrează în interiorul tău.

Este posibil să asculți muzica greșită sau să vizionezi materialele nedorite la televizor sau online. Și cum rămâne cu oamenii cu care te asociezi? Te provoacă să fii mai mult ca Isus sau sunt tovarăși firești, care caută plăcerea și care te îndepărtează de El?

”De aceea: „Ieşiţi din mijlocul lor şi despărţiţi-vă de ei” (6:17). Să te desparți de ce anume? De părtășia cu lucrurile care nu sunt curate și sfinte, lucruri care sunt neadevărate și neplăcute și care provoacă diviziuni. Lucruri care fac separație între tine și ceilalți și diminuează credința, iubirea ta pentru Domnul și viața ta de rugăciune.

De fapt, Dumnezeu poate să fi vorbit deja inimii tale care sunt unele dintre aceste lucruri și El spune: ”Scapă de toate acestea. Ia-ți timpul necesar pentru a elimina aceste lucruri din viața ta. Desparte-te de ele!”. Și când faci acest lucru, Duhul Lui te va reînnoi. Harul lui Dumnezeu te va cuprinde și îți va permite să declari că lucrurile care te pângăreau fac parte din trecut. Înfrângerea de la cel rău care încearcă să îți diminueze credința și puterea vor fi un lucru din trecut!

Dumnezeu nu ne cere să ieșim din anumite lucruri pentru că este un fel de polițist moral care vrea să facem exact așa cum spune El. Nu, ci face toate acestea pentru că El este un Tată care ne iubește și se bucură de binele nostru. Și găsește plăcere în viața noastră trăită plină de glorie și de minuni.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.