Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Ca si cand Isus Insusi s-ar ruga

Revendicarea puterii în Numele lui Hristos nu este un adevăr teologic complicat și ascuns. Bibliotecile sunt pline de cărți scrise numai pe tema Numelui lui Isus, pe care autorii le-au scris pentru a-i ajuta pe credincioși să înțeleagă implicațiile profunde ascunse în Numele lui Hristos. Cu toate acestea, majoritatea acestor cărți sunt atât de „profunde”, încât sunt peste nivelul de înțelegere al cititorilor.

Cred că adevărul pe care trebuie să-l înțelegem despre numele lui Isus este atât de simplu, încât și un copil ar putea să îl înțeleagă. Este pur și simplu acest lucru: atunci când aducem cererile noastre în Numele lui Isus, trebuie să fim pe deplin convinși că este același lucru ca și cum Isus Însuși Îi face cererile respective Tatălui. Cum ar putea fi acest lucru adevărat?

Știm că Dumnezeu L-a iubit pe Fiul Său. El a vorbit cu Isus și L-a învățat în timpul Său pe pământ, iar Dumnezeu nu numai că a auzit toate cererile făcute de Fiul Său, dar a și răspuns acestora. Pe scurt, Tatăl nu a refuzat niciodată vreo cerere a Fiului Său.

Astăzi, toți cei care cred în Isus sunt îmbrăcați în El. Și Tatăl ceresc ne primește la fel de intim cum Îl primește pe propriul Său Fiu. De ce? Datorită unirii noastre spirituale cu Hristos. Prin răstignirea și învierea Lui, Isus ne-a făcut una cu Tatăl. „Mă rog ca toţi să fie una, cum Tu , Tată, eşti în Mine şi Eu, în Tine, ca şi ei să fie una în Noi... Eu în ei şi Tu în Mine” (Ioan 17:21 și 23).

Pur și simplu, acum suntem o familie - una cu Tatăl și una cu Fiul. Am fost adoptați, cu drepturile depline de moștenire deținute de orice copil. Aceasta înseamnă că toată puterea și resursele cerului ne sunt puse la dispoziție - prin Hristos. Și pentru că suntem îmbrăcați în Hristos, știm că și cererile noastre sunt auzite de Tatăl. El răspunde cererilor noastre, așa cum I-a răspuns Fiului.

Ce autoritate incredibilă ne-a fost dată când ne rugăm în Numele lui Isus.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.