Devotional - Ca si cand Isus Insusi s-ar ruga

Devotional - Ca si cand Isus Insusi s-ar ruga

Scris în . Publicat în Devoțional.

Revendicarea puterii în Numele lui Hristos nu este un adevăr teologic complicat și ascuns. Bibliotecile sunt pline de cărți scrise numai pe tema Numelui lui Isus, pe care autorii le-au scris pentru a-i ajuta pe credincioși să înțeleagă implicațiile profunde ascunse în Numele lui Hristos. Cu toate acestea, majoritatea acestor cărți sunt atât de „profunde”, încât sunt peste nivelul de înțelegere al cititorilor.

Cred că adevărul pe care trebuie să-l înțelegem despre numele lui Isus este atât de simplu, încât și un copil ar putea să îl înțeleagă. Este pur și simplu acest lucru: atunci când aducem cererile noastre în Numele lui Isus, trebuie să fim pe deplin convinși că este același lucru ca și cum Isus Însuși Îi face cererile respective Tatălui. Cum ar putea fi acest lucru adevărat?

Știm că Dumnezeu L-a iubit pe Fiul Său. El a vorbit cu Isus și L-a învățat în timpul Său pe pământ, iar Dumnezeu nu numai că a auzit toate cererile făcute de Fiul Său, dar a și răspuns acestora. Pe scurt, Tatăl nu a refuzat niciodată vreo cerere a Fiului Său.

Astăzi, toți cei care cred în Isus sunt îmbrăcați în El. Și Tatăl ceresc ne primește la fel de intim cum Îl primește pe propriul Său Fiu. De ce? Datorită unirii noastre spirituale cu Hristos. Prin răstignirea și învierea Lui, Isus ne-a făcut una cu Tatăl. „Mă rog ca toţi să fie una, cum Tu , Tată, eşti în Mine şi Eu, în Tine, ca şi ei să fie una în Noi... Eu în ei şi Tu în Mine” (Ioan 17:21 și 23).

Pur și simplu, acum suntem o familie - una cu Tatăl și una cu Fiul. Am fost adoptați, cu drepturile depline de moștenire deținute de orice copil. Aceasta înseamnă că toată puterea și resursele cerului ne sunt puse la dispoziție - prin Hristos. Și pentru că suntem îmbrăcați în Hristos, știm că și cererile noastre sunt auzite de Tatăl. El răspunde cererilor noastre, așa cum I-a răspuns Fiului.

Ce autoritate incredibilă ne-a fost dată când ne rugăm în Numele lui Isus.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

533 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.