Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Exista vindecare in lacrimile tale

Te afli într-un loc înfricoșător chiar acum? Te simti fără speranță, gol, lipsit de toate lucrurile? Îți spun că încercarea ta va trece, dar ce așteaptă Dumnezeu de la tine acum, în mijlocul acesteia?

Poate că ești îndurerat, ducând o luptă care nu pare să se sfârșească. Ai ajuns într-o stare de descurajare mai mare decât ai trăit vreodată. Prietenii tăi îți pot spune: „Nu mai plânge! Asta nu arată credință”. Dar adevărul este că, dacă ai credință, poți plânge. Nu poți evita durerea ta; de fapt, în lacrimile tale există putere de vindecare. Durerea ta adâncă nu are nimic de-a face cu faptul că ai sau nu încredere în Cuvântul lui Dumnezeu.

Uneori, te poți întreba: „Doamne, ce am făcut greșit? Aceasta este judecata Ta asupra mea?” Chiar ai putea simți că Îl confrunți plângând: „De ce ai lăsat să se întâmple asta?” Îți spun, Dumnezeu îți dă timp pentru aceste întrebări. El permite naturii tale să aibă ieșirile ei.

Apoi, Domnul vine la tine și spune: „Ai avut dreptul să ai toate aceste trăiri, dar nu ai nici un motiv să mă acuzi sau să te îndoiești de Mine. Ți-am dat o promisiune. Într-adevăr, ți-am dat tot ceea ce ai nevoie. Acum trebuie să te agăți de acea promisiune. Dacă o faci, Cuvântul Meu va deveni viață și va aduce o vindecare mai mare decât orice alt medicament, va fi mai puternic decât orice râu de lacrimi”.

În întreaga Biblie găsim bărbați și femei care au trecut prin zbuciumări profunde ale sufletului și duhului. Din nou și din nou, psalmistul întreabă: „Pentru ce te mâhneşti, suflete, şi gemi înăuntrul meu?” (Psalmul 42:5) Tot în Psalmul 43:6 și 11 și Psalmul 43:5, regăsim o trăire similară.

Domnul înțelege vremurile noastre de confuzie și îndoială și așteaptă să privim la El și să avem încredere în El. „Ți-ai vărsat inima înaintea Mea, dar acum vreau să ai încredere în Mine. Du-te înapoi la Cuvântul Meu și Eu te voi scăpa”. Încrede-te în promisiunile Lui și lasă-L să devină bucuria vieții tale.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.