Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Pacea lui Dumnezeu in momentele cele mai grele

Luați în considerare una dintre cele mai puternice promisiuni din tot Cuvântul lui Dumnezeu: „Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi. De aceea nu ne temem chiar dacă s-ar zgudui pământul şi s-ar clătina munţii în inima mărilor, chiar dacă ar urla şi ar spumega valurile mării şi s-ar ridica până acolo de să se cutremure munţii. Este un râu ale cărui izvoare înveselesc cetatea lui Dumnezeu, sfântul locaş al locuinţelor Celui Preaînalt. Dumnezeu este în mijlocul ei: ea nu se clatină; Dumnezeu o ajută în revărsatul zorilor. Neamurile se frământă, împărăţiile se clatină, dar glasul Lui răsună, şi pământul se topeşte de groază. Domnul oştirilor este cu noi, Dumnezeul lui Iacov este un turn de scăpare pentru noi. El a pus capăt războaielor până la marginea pământului; El a sfărâmat arcul şi a rupt suliţa, a ars cu foc carele de război” (Psalmul 46:1-7,9).

Cuvântul lui Dumnezeu este atât de puternic, atât de imbatabil încât ne spune: „Nu va trebui niciodată să vă temeți. Nu contează dacă întreaga lume este în criză. Pământul poate să se cutremure atât de mult încât munții să cadă și oceanele să se umfle. Lucrurile pot fi într-un haos total, dar datorită Cuvântului Meu, voi veți avea pace ca un râu”.

Chiar și acum, când lumea trece printr-o perioadă înfricoșătoare și mulți trăiesc necazuri și suferințe personale, Psalmul 46 răspunde poporului lui Dumnezeu: „Eu sunt cu voi prin toate acestea. Poporul meu nu va fi distrus sau clătinat.”

Încercați să înțelegeți ceea ce ne spune Domnul în acest Psalm. Dumnezeul nostru este disponibil oricând, zi sau noapte. El este la dreapta noastră, dornic să vorbească cu noi și să ne călăuzească, și a făcut acest lucru posibil prin faptul că ne-a dat Duhul Său cel Sfânt ca să rămână în noi.

Petru scrie: „Prin care El ne-a dat făgăduinţele Lui nespus de mari şi scumpe, ca prin ele să vă faceţi părtaşi firii dumnezeieşti, după ce aţi fugit de stricăciunea care este în lume prin pofte” (2 Petru 1:4). Pacea supranaturală face parte din natura divină a lui Dumnezeu și este disponibilă tuturor celor care sunt ascultători față de Cuvântul Său.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.