Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Incurajare pentru cei orbiti de diavol

În Isaia 51, Domnul transmite un mesaj puternic tuturor celor care caută neprihănirea. El spune: „Ascultaţi-Mă, voi, care umblaţi după neprihănire, care căutaţi pe Domnul!” (51:1). Câteva versete după aceea, El vorbește din nou acelora care „cunoaşteţi neprihănirea, popor care ai în inimă Legea Mea!” (51:7) Când Isaia a transmis acest mesaj, audiența sa imediată era poporul Israel, dar Dumnezeu face această chemare fiecărui credincios devotat de astăzi - oricine Îl urmează pe Isus cu o pasiune crescândă. Mai târziu, Dumnezeu se adresează ascultătorilor Săi: ”nenorocitule, beat ce eşti, dar nu de vin.” (51:21)

Când Isaia a profețit, Israel era înrobit de Babilon și Dumnezeu a vrut ca poporul Său prețios să știe că El cunoștea situația lor. De asemenea, astăzi, El se adresează fiecărui creștin care a devenit captiv într-o formă de robie. Această robie poate fi mentală, fizică sau spirituală - nu contează pentru Dumnezeu. Ochiul lui este asupra fiecărui sfânt care se află sub greutatea unei poveri îngrozitoare și le dă cuvântul acesta:

„Nu te gândi nici măcar pentru o clipă că această greutate a venit asupra ta ca rezultat al păcatului. Dimpotrivă, ești atacat direct de Satana. Vrăjmașul sufletului tău te-a acuzat și te-a chinuit și acum, la fel ca  o persoană care este beată din cauza vinului, ești obosit de efectul acestuia. Ai fost orbit de diavol, dar am nevoie ca urechea ta să fie trează, pentru că am un cuvânt pentru tine.”

Dacă trăiești o noapte întunecată a sufletului, îngreunată de lanțuri păcătoase sau așezată pe o grămadă de cenușă a eșecului, Dumnezeu are un mesaj doar pentru tine: „Iată că îţi iau din mână potirul ameţelii, potirul mâniei Mele, ca să nu mai bei din el, şi îl voi pune în mâna asupritorilor tăi” (51:22-23).

Domnul spune: „Eu sunt aici pentru a-ți apăra cauza, pentru a interveni pentru tine. Voi lua de la tine paharul fricii, care îți tulbură viața, și o voi pune în mâinile celor ce te asupresc. Nu voi permite ca hărțuirea aceasta să continue”.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.