Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Izgonind necredinta

Trăim într-o perioadă a celor mai mari descoperiri evanghelice din istorie. Astăzi beneficiem de mai mulți predicatori, mai multe cărți, mai multă saturație a Evangheliei decât în ​​orice alt moment din istorie. Cu toate acestea, nu a existat niciodată mai multă suferință, necaz și confuzie în poporul lui Dumnezeu. Pastorii astăzi își schițează predicile doar pentru a-i ridica pe oameni și pentru a-i ajuta să facă față disperării. Ei predică despre dragostea și răbdarea lui Dumnezeu, reamintindu-ne că El înțelege timpul nostru de descurajare. Ni se spune: „Fiți tari. Îmbărbătați-vă. Chiar și Isus S-a simțit părăsit de Tatăl”.

Nu e nimic în neregulă cu asta. Cu toate acestea, există însă un singur motiv pentru care vedem atât de puțină victorie și eliberare: acela este necredința. Adevărul este că Dumnezeu a vorbit cu claritate în aceste ultime zile: „V-am dat deja Cuvântul. Este complet - așa că acum bizuiți-vă pe el”.

Unii oameni spun că astăzi experimentăm o foamete a Cuvântului lui Dumnezeu, dar adevărul este că noi experimentăm o foamete a auzirii Cuvântului lui Dumnezeu și a ascultării lui. De ce? Deoarece credința nu vine niciodată la noi prin logică sau prin rațiune. Pavel afirmă clar: „Credința vine în urma auzirii , iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos..” (Romani 10:17). Singura modalitate prin care credința adevărată se va ridica vreodată în inima oricărui credincios este prin auzirea acesteia – și aceasta presupune a crede, a te încrede și a acționa – pe baza Cuvântului lui Dumnezeu.

Sunteți descurajați? Domnul spune:„Eu vă dau Cuvântul Meu.”

  • „De aceea orice om evlavios să se roage Ţie la vreme potrivită! Şi chiar de s-ar vărsa ape mari, pe el nu-l vor atinge deloc. Tu eşti ocrotirea mea, Tu mă scoţi din necaz, Tu mă înconjori cu cântări de izbăvire. „Eu, zice Domnul, te voi învăţa şi-ţi voi arăta calea pe care trebuie s-o urmezi, te voi sfătui şi voi avea privirea îndreptată asupra ta” (Psalmul 32:6-8).
  • „Iată, ochiul Domnului priveşte peste cei ce se tem de El, peste cei ce nădăjduiesc în bunătatea Lui” (Psalmul 33:18).
  • „Când strigă un nenorocit, Domnul aude şi-l scapă din toate necazurile lui” (Psalm 34:6).

În numai trei psalmi ne este dat suficient din Cuvântul lui Dumnezeu pentru a evita orice fel de necredință. Vă îndemn acum: să-l auziți, să aveți încredere în el, și să vă supuneți acestuia. Și, în cele din urmă, odihniți-vă în Cuvântul Său.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.