Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Motivul lui Dumnezeu pentru a-Si arata puterea

În al treilea capitol din Faptele Apostolilor, după ce Petru și Ioan l-au vindecat pe cerșetorul olog aflat la poarta care ducea spre Templu, mai mulți privitori erau uimiți de priveliștea oferită. Îl cunoscuseră de ani de zile, iar vindecarea era de netăgăduit. Când oamenii i-au interogat pe ucenici în legătură cu acest eveniment, Petru le-a spus: „Bărbaţi israeliţi, pentru ce vă miraţi de lucrul acesta? De ce vă uitaţi cu ochii ţintă la noi, ca şi cum prin puterea noastră sau prin cucernicia noastră am fi făcut pe omul acesta să umble? Dumnezeul lui Avraam, Isaac şi Iacov, Dumnezeul părinților noștri, a proslăvit pe Robul Său Isus” (Faptele Apostolilor 3:12-13).

Când Dumnezeu alege să Își arate puterea în prezența necredincioșilor, El face acest lucru cu un motiv. Intenția este să-L proslăvească pe Isus, să-i atragă oamenii la Sine Însuși, să ne dea o mică frântură din ceea ce va fi cerul. El dorește să demonstreze minunatele posibilități care îi așteaptă pe cei care aleg să îl urmeze pe Isus. El Își manifestă autoritatea lui completă și atotcuprinzătoare asupra lumii perceptibile și când alege să facă acest lucru, nu suntem noi în poziție să punem la îndoială sau să manipulăm situația. Noi trebuie să o acceptăm și să-I dăm Lui recunoașterea și lauda pe care le merită.

Din nefericire am găsit mai multă împotrivire față de puterea supranaturală a lui Dumnezeu în mijlocul Trupului lui Hristos decât în afara lui. Mulți credincioși sunt sceptici din cauză că nu au văzut pe Dumnezeu lucrând asemenea miracole în viața lor și se îndoiesc că El face asta în viețile altora.

Acest lucru obișnuia să îmi provoace multă îngrijorarea, dar acum aleg numai să merg înainte, să continui să slujesc și să predic și să avansez în Duhul lui Dumnezeu. Dacă și alții vor căuta puterea lui Dumnezeu și Duhul Lui, El li se va descoperi.

Fixează-ți ca scop, în inima ta, să nu ratezi bucuria și puterea pe care Hristos le poate aduce în viața ta. Deschide-te și acceptă!

Nicky Cruz, cunoscut evanghelist internațional și autor prolific, s-a întors la Isus Hristos de la o viață de violență și crimă după ce s-a întâlnit cu David Wilkerson în New York în anul 1958. Relatarea convertirii sale dramatice a fost spusă întâi în cartea Crucea și Pumnalul de David Wilkerson, iar apoi în propriul lui bestseller: Fugi, Băiete, Fugi.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.