Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Ramanand in Dumnezeu

Când va înceta Dumnezeu să te iubească? El va înceta numai dacă va înceta să Îl iubească pe propriul Fiu, ceea ce este imposibil. Hristos a spus: „Isus, ca Cel care ştia că I-a sosit ceasul să plece din lumea aceasta la Tatăl, şi fiindcă iubea pe ai Săi, care erau în lume, i-a iubit până la capăt” (Ioan 13:1). Acest verset ne ajută să înțelegem mai bine ce spune Iuda când ne învață: „Țineți-vă în dragostea lui Dumnezeu” (Iuda 21). El ne spune: „Păstrați acest adevăr. Apucați tare de el și nu-i dați drumul niciodată. Cunoașterea dragostei lui Dumnezeu are menirea de a ne aduce mângâiere, putere. Te va elibera și te va ține liber.”

A te ține în dragostea lui Dumnezeu este a cunoaște, a crede, a nu înceta să te încrezi în dragostea Lui, chiar și în luptele tale.

Ioan ne spune cum ne putem ține în dragostea lui Dumnezeu: „Şi noi am cunoscut şi am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu față de noi. Dumnezeu este dragoste şi cine rămâne în dragoste rămâne în Dumnezeu, şi Dumnezeu rămâne în el” (1 Ioan 4:16). Pe scurt, dacă noi „rămânem în dragostea lui Dumnezeu”, ne vom ține în dragostea Lui.

Cuvântul „a rămâne” în acest context înseamnă „a rămâne într-o stare de de așteptare”. Cu alte cuvinte, Dumnezeu dorește ca noi să așteptăm ca dragostea Lui să ne fie reînnoită în fiecare zi. Noi trebuie să trăim zilnic în cunoștința că Dumnezeu din veșnicie ne-a iubit și ne va iubi întotdeauna.

El ne spune în aceste pasaje: „Indiferent de încercările pe care le înfruntați, trebuie să nu vă îndoiți niciodată de dragostea Mea pentru voi. Dacă în mod activ vă încredeți în dragostea Mea, atunci voi veți trăi în felul plăcut Mie.”

Înduri din greu mari ispite? Ai fost doborât de vreo veche poftă pe care o urăști? Este cumva căsnicia ta în tumult, familia ta în haos? Acestea sunt vremurile în care ai nevoie cel mai mult să te ții în dragostea lui Dumnezeu. Trebuie să știi asta, în mijlocul tuturor acestor lucruri, Tatăl Cel veșnic încă te iubește până în străfunduri. 

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.