Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Bunatatea Lui pretuieste mai mult decat viata

Iată un verset dintre cele mai des citate și cântate din tot Cuvântul lui Dumnezeu: „Fiindcă bunătatea Ta prețuiește mai mult decât viața, de aceea buzele mele cântă laudele Tale” (Psalmul 63:3). Poate te întrebi: „Ce înseamnă că bunătatea Lui prețuiește mai mult decât viața?”

Adevărul este că viața este scurtă! Se veștejește ca iarba, care este aici o perioadă și s-a dus imediat după aceea. Totuși bunătatea lui Dumnezeu ține în veac. Și peste un milion de ani Isus va fi la fel de iubitor și tandru față de noi cum este acum. Alți oameni pot să îți ia viața, dar nu pot să ia bunătatea lui Dumnezeu de la tine.

Gândește-te la asta pentru un moment: Dumnezeu nu este supărat pe tine din cauza eșecurilor. Dacă ești gata să te lași păcatul tău, poți fi iertat și restaurat chiar în acest moment. Cuvântul lui Dumnezeu ne spune că nimic nu se poate interpune între Domnul și noi ― nici păcat, nici vinovăție, nici gânduri de condamnare. Tu poți spune: „Viața mea este o binecuvântare pentru Domnul. Sunt în stare să mă bucur și să Îl laud pe El. Sunt curat, eliberat, iertat, justificat, sfințit, răscumpărat”.

Nu contează cât de rău au păcătuit cei din jurul nostru. Dumnezeu încă îi iubește pe toți. De aceea El a trimis pe Fiul Său. Și noi ar trebui să propovăduim acest adevăr lumii!

David a spus: „Nu ascund bunătatea și credincioșia Ta în adunarea cea mare” (Psalmul 40:10). Aceasta este dorința Lui pentru noi toți.

Ai un Tată iubitor și tandru căruia Îi pasă de tine. El a pus în burduful Lui fiecare lacrimă pe care ai vărsat-o vreodată. El a văzut fiecare din nevoile tale, ți-a cunoscut fiecare gând. Și El te iubește! Dacă ai putea să înțelegi cât de duios este El față de tine ― cât de răbdător, grijuliu, gata să te ierte și să te binecuvânteze ― nu ai putea să te mai stăpânești. Ai striga de bucurie și ai lăuda până ai rămâne fără voce: „Bunătatea Lui prețuiește mai mult decât viața!”  

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.