Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Dumnezeu Se bucura de copiii Lui

Iată o puternică armă pentru fiecare urmaș al lui Isus: strigă! Strigă tare din toată inima așa cum a făcut David (vezi Psalmul 34:6). Du-te la Domnul și mărturisește-ți păcatul și imploră îndurarea Lui, spunându-I, „Doamne, știu că mă iubești și că ești gata să mă ierți. Mă pocăiesc înaintea Ta chiar acum.”

Chiar în momentul când tu mărturisești, ești curat înaintea Domnului. E inutil să crezi că poți plăti pentru oricât de puțin din păcatul tău. Dumnezeu te iubește atât de mult încât l-a dat pe Fiul Său, Isus, care plătit deja totul. Apărătorul tău iubitor și plin de milă dorește fierbinte să te ajute și să te izbăvească: „Copilașilor, vă scriu aceste lucruri ca să nu păcătuiți. Dar, dacă cineva a păcătuit, avem la Tatăl un Mijlocitor, pe Isus Hristos, Cel neprihănit” (1 Ioan 2:1).

Plimbându-mă alături de nepoata mea, Tiffany, pe când ea mergea pe un zid de mică înălțime, o țineam de spate pentru a nu o lăsa să cadă, dar ea încerca să îmi dea mâna la o parte. În cele din urmă, i-am dat drumul și ea a căzut, fără să se rănească. Când a căzut, sigur că nu am părăsit-o. Nu am spus: „Privește ce ai făcut. Nu mai ești a mea!” Nici un bunic iubitor nu ar face așa ceva.

Domnul mi-a arătat prin acea experiență, „David, îți îngădui atât de multă dragoste pentru acest copil, dar de multe ori, tu nu Îmi permiți Mie să te iubesc în același mod. Tu nu mai încapi în propria piele de mândru ce ești pentru copiii tăi, dar uneori tu nu Îmi îngădui să Mă mândresc cu tine.”

L-am auzit pe Domnul vorbindu-mi un cuvânt tandru inimii mele. El mi-a spus: „Fiule, tu Mă binecuvântezi. Tu Îmi binecuvântezi inima!” Nimeni nu mi-a zis ceva mai bun inimi mele în întreaga mea viață. Și știu că acest cuvânt în mod special este adevărat. Dumnezeu Își găsește plăcerea în copiii Săi. (Psalmul 147:11).

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.