Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Promisiune pentru toti cei chemati

Dumnezeu i-a dat profetului Ieremia un cuvânt pentru a-l spune lui Israel: „Aşa vorbeşte Domnul oştirilor, Dumnezeul lui Israel: „Iată, voi aduce peste cetatea aceasta şi peste toate cetăţile care ţin de ea toate nenorocirile pe care i le-am vestit mai dinainte, pentru că şi-au înţepenit gâtul ca să n-asculte cuvintele Mele” (Ieremia 19:15). Cuvintele lui Ieremia l-au înfuriat atât de mult pe marele preot al templului, încât el a fost legat si torturat. Totuși, în ciuda suferinței sale, Ieremia nu s-a îndoit niciodată de chemarea lui. Știa că i-a fost dat un cuvânt de la Dumnezeu.

Dumnezeu a continuat să-i spună lui Ieremia: „Am planificat o slujbă pentru tine și tu trebuie să zidești biserica Mea. Vreau să plantezi semințele veştii Mele bune, așa că nu te îngrijora; îţi voi da fiecare cuvânt de vorbit doar când vei avea nevoie de el. Și nu te teme niciodată de oameni și de eșec. Adu-ți aminte cât timp trăiești, că Eu sunt cu tine. Nu te tulbura, ci ridică-te prin credință și fă cum ţi-am poruncit. Ai un scop divin și acesta este să vorbeşti cuvintele Mele” (vezi Ieremia 1:9-17).

Ieremia ne spune: „Apoi Domnul Şi-a întins mâna şi mi-a atins gura. Şi Domnul mi-a zis: „Iată, pun cuvintele Mele în gura ta” (1:9). Ce moment incredibil în viața acestui om! Cât de minunat este să știi că Dumnezeu Și-a pus Mâna peste tine, ți-a dezvăluit gândurile Sale și te-a uns să vorbești din partea Lui. Apoi Dumnezeu a adăugat acest cuvânt: „Nu tremura înaintea lor, ca nu cumva să te fac să tremuri înaintea lor” (1:17).

Preaiubiților, acesta este mesajul lui Dumnezeu pentru fiecare creștin care a fost vreodată chemat de El! El ne spune: „Nu lăsa pe nimeni să te distrugă! Nu ai nici un motiv să fii confuz sau disperat. Ți-am spus că sunt cu tine și că nu există niciun motiv să oboseşti, niciun motiv să renunți. Indiferent cu ce greutăți te confrunți sau cât de rău te tratează oamenii, am aşezat stâlpi puternici în jurul tău și sunt cu tine, ca să te scap!” 

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.