Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Promisiunea revenirii lui Isus

În trecut, cuvintele „Isus revine!” erau menţionate aproape în fiecare întâlnire a bisericii. Evangheliștii aduceau în discuție mesaje despre speranța revenirii lui Hristos și exista o teamă evlavioasă și speranță în inimile urmaşilor Săi. Astăzi, totuși, venirea Domnului este rar menţionată și, din nefericire, doar câțiva slujitori neprihăniți par să fie bucuroşi pentru acest eveniment.

Biblia a avertizat despre această lipsă de veghere privind revenirea lui Isus: „Înainte de toate, să știți că în zilele din urmă vor veni batjocoritori plini de batjocuri, care vor trăi dupa poftele lor și vor zice: "Unde este făgăduința venirii Lui? Căci, de când au adormit părinții noștri, toate rămân așa cum erau de la începutul zidirii!” (2 Petru 3:3-4).

Sunt aceia care batjocoresc mesajul revenirii lui Hristos, dar o fac probabil din teamă - teama de a fi nevoiți să stea înaintea lui Dumnezeu pentru a-I da socoteală. Astfel de batjocoritori se află printre noi astăzi, propovăduind un nou mesaj: „Nu vă îngrijorați, Hristos nu vine. Soarele va urca mâine pe cer, anotimpurile vor veni și vor pleca. Toate avertismentele pe care le-am auzit în trecut nu s-au întâmplat, bucurați-vă și veseliți-vă”. Legile lui Dumnezeu sunt batjocorite în cele mai înalte locuri și nelegiuirea din țară merge crescând. Citim despre atrocitățile comise în întreaga lume și urmărim creșterea numărului de noi boli mortale, în timp ce catastrofele naturale cresc în număr și intensitate. Ar trebui să fie clar chiar și celor nelegiuiți că Domnul scutură tot ce poate fi zdruncinat.

În Matei, Isus spune: „De aceea, și voi fiți gata; căci Fiul omului va veni în ceasul în care nu vă gândiți” (Matei 24:44). Venirea lui Isus nu ar trebui să te deranjeze, ar trebui să te trezească! Dacă iubeşti cu adevărat pe cineva, doreşti să te apropii de acea persoană, nu? Imaginați-vă cum ar fi ca Isus să vă rostească numele?

În mijlocul acestor vremuri, Isus spune: „Sigur că voi veni repede!” și mireasa lui Hristos răspunde: „Vino, Doamne Isuse” (vezi Apocalipsa 22:20). Aceasta este speranța noastră binecuvântată!

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.