Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Inamicul in toate partile

Satana îi înșeală pe mulți membri ai Trupului lui Hristos, aducând disperare și confuzie. Totuși, nu se discută despre aceste probleme în Casa lui Dumnezeu. Care este motivul? Prea multe predici se concentrează astăzi pe satisfacerea nevoilor oamenilor, nu pe trăirea unei vieți victorioase în Hristos. Predicatorii oferă modalități de planuri numai pentru a putea supravieţui, neglijând total poziția cerească pe care am primit-o în Hristos. Adevărul este că această lume a fost întotdeauna tulburată, ceea ce înseamnă că poporul lui Dumnezeu s-a confruntat întotdeauna cu un dușman care atacă din toate părțile. Circumstanțele se schimbă, dar diavolul rămâne același.

Trupul lui Hristos are nevoie de „o mare trezire”, de o revelație și iluminare. Pavel vorbește despre aceasta: „și mă rog ca Dumnezeul Domnului nostru Isus Hristos, Tatăl slavei, să vă dea un duh de înțelepciune și de descoperire, în cunoașterea Lui, și să vă lumineze ochii inimii ca să pricepeți care este nădejdea chemării Lui, care este bogăția slavei moștenirii Lui în sfinți și care este față de noi, credincioșii, nemărginita mărime a puterii Sale, după lucrarea puterii tăriei Lui” (Efeseni 1:17-19).

Pavel le spunea Efesenilor: „Mă rog ca Dumnezeu să vă dea o nouă descoperire și să vă deschidă ochii, ca să deosebiţi bine chemarea pe care aţi primit-o. Și de asemenea, Îl rog să vă dea nouă înțelegere despre moștenirea voastră, despre bogățiile în Hristos, care vă aparțin. Dumnezeu vrea să elibereze o putere măreaţă în voi - aceeași putere care a fost şi în Isus”,

Potrivit lui Pavel, „nemarginita mărime a puterii Sale, după lucrarea puterii tăriei Lui, pe care a desfășurat-o în Hristos, prin faptul că L-a înviat din morți și L-a pus să șadă la dreapta Sa, în locurile cerești”, este aceeaşi „nemărginită putere” pe care şi noi, cei care credem, o primim la rândul nostru (Efeseni 1:19-20).

Preaiubiților, această viață de putere nu este o fantezie sau o iluzie teologică. Este o dispoziție făcută posibilă prin crucea lui Hristos și „trezirea” personală vine în ziua în care te uiți la viața ta, îţi ridici ochii spre El și strigi: „Doamne, accept ceea ce ai făcut pentru mine și îmi revendic locul în Tine.”

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.