Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Scos din pustiu

Mulți slujitori ai lui Dumnezeu poartă astăzi poveri grele și Dumnezeu dorește să reamintească fiecăruia: „Neprihănirea Mea este aproape, mântuirea Mea se va arăta, și brațele Mele vor judeca popoarele, ostroavele vor nădăjdui în Mine și se vor încrede în brațul Meu” (Isaia 51:5).

Dumnezeu spune: „Am rostit deja cuvântul eliberării voastre – l-am decretat ​​în făgăduințele Mele - și mi-am întins Mâna puternică pentru a vă scoate din experiența pustiului vostru. De ce nu credeţi ceea ce am decretat și nu umblaţi în lumina eliberării, bucuriei și păcii Mele?”

Dumnezeu promite poporului Său: „Tot astfel, Domnul are milă de Sion și mângâie toate dărâmăturile lui. El va face pustiul lui ca un rai, și pamantul lui uscat, ca o gradină a Domnului. Bucuria și veselia vor fi în mijlocul lui, mulțumiri și cântări de laudă” (51:3). El dorește ca poporul Său să știe: „Voi aduce o mângâiere. Acum tot ceea ce vezi este eșec, dar lucrul acesta este pe cale să se schimbe! Voi transforma pustia ta într-o grădină bine udată, unde vei intra în bucuria si fericirea Mea.”

Acestea nu sunt promisiuni nebuneşti şi goale. Ele ne sunt rostite de către Dumnezeul cel Atotputernic, cel care domnește peste toate. Gândurile Lui pentru poporul Său sunt bune; El ne iubește și El este dispus să ne elibereze de orice frică și depresie. Dar Domnul vrea, de asemenea, să ne arate cum am ajuns într-o stare atât de căzută - am permis diavolului să ne calce în picioare.

Vedem un exemplu al acestui lucru în regele David, care a recunoscut: „Sunt fără putere, zdrobit cu desăvârșire; tulburarea inimii mele mă face să gem” (Psalmul 38:8). David știa că se descuraja şi mai mult, permițând proprii frici să-i alimenteze tulburările.

Apoi vedem teroarea pe care au experimentat-o ​​ucenicii, când se aflau într-o furtună îngrozitoare. Barca lor era clătinată de vânturi puternice și valuri înalte, dar atunci Isus a apărut cu acest cuvânt dătător de viață: „Eu sunt; nu vă temeți” (Matei 14:27).

Acesta este cuvântul pentru fiecare credincios de astăzi: Isus este cu voi în necazuri și El va merge alături de voi și vă va da pacea.

© 2018 World Challenge, Inc | All Rights Reserved

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.